TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Tracy's Dog Goldfinger G-punktvibrator var 1

Tracy's Dog Goldfinger G-punktvibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

På din neste nytelsesreise kan du la Tracy's Dog låne deg en hånd, en finger eller en Goldfinger, En mangfoldig G-punktsvibrator som retter seg mot dine mest følsomme erogene soner, den både vibrerer og roterer i behagelige sirkler.

Velg din favoritt og nyt målrettet stimulering der du trenger det mest. Bruk den lett buede og avrundede enden, og fokuser på G-punktet. Roterende mønstre som gir en teksturert glid, og en utforming som enkelt treffer det rettet punktet.

Den andre enden trigger nysgjerrige, roterende fingre, klare til å utforske, erte og kjærtegne nytelsespunktene dine. Prøv å plassere fingrene ved brystvortene, eller klitoris, og føl den stønnfremkallende kombinasjonen av vibrasjoner og pirrende roteringer som trekker lett i huden din, og gir en helt unik opplevelse.

Din multifunksjonelle venn bør etter økten rengjøres med varmt vann og mild såpe, eller en rens beregnet for sexleketøy.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig morsom sak
Denne vibratoren har veldig mye bra! Det hodet med «tre fingre» har jeg aldri vært borti før, men anbefaler alle å prøve. Den gir en veldig unik følelse man ikk... Les mer
Tina - 26. dec. 2023

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful