Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Tracy's Dog P. Cat Lufttrykksvibrator var 1

Oversikt

Er du på jakt etter et sexleketøy som kan gi deg en unik onaniopplevelse? Da bør du prøve Tracy's Dog P. Cat Lufttrykksvibrator.

Sexleketøyet har i alt 10 suge- og vibrasjonsinnstillinger som gjør den ideell til stimulering av klitoris, men den kan også avendes på brystvortene. Vi anbefaler å starte på det laveste nivået og deretter øke tempoet for å få et ekstra intens klimaks.

Vibratoren er utviklet for å etterligne følelsen av oralsex. Hullet i toppen omkranser klitoris så du får fullt ubytte av dens kraft. Den buede formen sørger dessuten for å gi deg et godt tak rundt leketøyet, slik at du ikke mister grepet i kampens hete.

Vibratoren har en silkemyk overflate og er dessuten vanntett, så du kan ta den med deg i dusjen eller badekaret. Og med USB-ladekabelen som følger med går du aldri tom for strøm - så lenge du husker å lade den før bruk.

OBS! Denne typen lufttrykksvibratorer bør ikke benyttes på piercede kroppsdeler. Vi anbefaler i stedet at du bruker en vibrator når du begir deg ut på orgasmiske eventyr.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bra
Vidar Enderud - 23. dec. 2023
Bra
Snerten, liten sak.
Iben - 11. nov. 2023
Var på leiting etter en mindre lufttrykksvibrator som ikke er i veien for andre leker, og denne var meget god. Godt produkt til prisen og stimulerer bra, men hvis jeg sammenligner med et annet kjent merke så er trykkbølgene svakere, men vibrasjonene er god.
Meget bra produkt
Rune - 26. feb. 2023
Denne har vi hatt mye glede av, den stimulerer min kone helt fantastisk. Det tar veldig kort tid før hun begynner å stramme seg. Her må det passes på, slik at hun ikke kommer for fort. Anbefales på det strkeste.
Veldig bra
Milla - 8. apr. 2022
Veldig bra og vibrerende
Ikke mye suction
Ami - 4. aug. 2021
Den vibrerer som de fleste andre gjør. Men suction?? Det gjør den absolutt ikke. Litt skuffet
Skuffende
Mia - 15. jul. 2021
Hadde gledet meg etter omtalene, men den kjente ingen trynkbølger i det heletatt, bare masse bråkete vibrering.. Vanskelig å finne riktig plassering.
For mye av det gode
Lisa - 3. jul. 2021
Jeg leste alle anmeldelsene på div av disse typene, og valget falt til slutt på denne. For min del ble det faktisk for mye, skulle gjerne hatt en jevn vibrering som var mye mindre intens enn nivå 1! Jeg visste ikke at jeg var så sensitiv! I tillegg durer den ganske høyt. Klitoris ble gigantisk på noen få sekunder og kjempesensitiv. Jeg vil ikke kalle det bomkjøp, da jeg så gjerne vil like den, men ja nei...
Mye for pengene
Marianne - 1. apr. 2021
Her får du mye for pengene, Anbefaler denne på det sterkeste, ble positivt overrasket med tanke på hvor billig den var.
Verdt pengene!
Maia - 22. feb. 2021
Digger denne og er min instant favoritt. Jeg synes allerede den første settingen er kjempe intens! Jeg har hatt andre clit-sugende leker og denne topper alle.
Fantastiske orgasmer
B - 29. jul. 2021
Stimulerer klitoris utover alle forventninger. Kan absolutt anbefale. Jeg har nettopp bestilt en ekstra slik at jeg aldri går tom for strųm Jeg har anbefalt det til alle vennene mine - med Tracy's er det definitivt opp til deg hva du gjųr det til.
0

Tracy's Dog P. Cat Lufttrykksvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful