Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Travel Pussy Anal Onaniprodukt for Menn var 1

Oversikt

Travel Pussy Anal er et hygienisk engangs onaniprodukt. Selve hullet i Travel Pussy Anal, er strammere en den orginale Travel Pussy Vagina. Den er laget i meget holdbar folie og gir deg en deilig myk opplevelse. OBS: Travel Pussy Anal har ingen kanter innvendig, så det er ingen risiko for irritasjon når du bruker den. Slik bruker du Travel Pussy Anal: Fyll Travel Pussy Anal med kroppstempreret vann og påfør litt av det medfølgende glidemiddelet i hullet. Så er den klar til bruk. Travel Pussy Anal har et selvlukkende system, slik at vannet holder seg inne i produktet. Når du er ferdig med Travel Pussy Anal, klipper man et lite hull i folien og tømmer væsken ut innen man kaster den. Pakken inneholder: 1 x TravelPussy Anal 1 x glidemiddel 3 ml.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En fantastisk leke for pengene
Anonymous - 7. nov. 2012
Så lenge den holdes i kroppstemperatur, er det en god leke for pengene - selv om du trenger glidemiddel (ikke for mye, ikke for lite) for å få den perfekte opplevelsen. Og den kan brukes om og om igjen, med forbehold om begrenset levetid ettersom det er en relativt skjør leke (du vil ikke bli våt over hele kroppen av vannet - det er ganske mye uansett).
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Travel Pussy Anal Onaniprodukt for Menn

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful