TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Turbo Stroker Onaniprodukt til Menn var 1

Turbo Stroker Onaniprodukt til Menn

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Turbo Stroker er et pirrende automatisk onaniprodukt til deg som ønsker å bli bortskjemt. Med Turbo Stroker kan du nemlig nyte effektive vibrasjoner og en deilig sugende følelse rundt penis. Den sugende følelsen oppstår når du holder Turbo Stroker helt inntil kroppen, slik at det ikke kommer luft inn i hylsteret og at du så starter onaniproduktet. Toppen av sleevet vil begynne å bevege seg opp og ned, som gjør at penishodet blir ekstra stimulert. Hver gang sleevet trekkes opp, dannes det et lite undertrykk som gir deg følelsen av oralsex. Du velger selv om du vil nyte vibrasjonene og bevegelsene samtidig eller hver for seg. Begge funksjonene har 3 forskjellige intensitetsnivåer, slik at du kan få det slik du liker det best. Vi anbefaler at du samtidig bruker et godt vannbasert glidemiddel, slik at opplevelsen blir så lekker og glidende som mulig. Etter bruk kan Turbo Stroker tas fra hverandre og sleevet kan tas ut og rengjøres. Merk: Turbo Stroker bruker 4 stk. AA batterier, som selges separat.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful