Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Ultra 7 Future Tech Mr Rabbit Vibrator var 1

Oversikt

Norges absolutt bestselgende rabbitvibrator!  Ultra 7 Future Tech Mr. Rabbit er vibratoren for deg som virkelig vil skjemmes bort. Med Ultra 7 Future Tech får du en elegant rabbitvibrator som kombinerer alt det beste innenfor sexleketøy. Her får du både en kraftfull klitorisvibrator og roterende skaft med innebyggede perler som masserer skjeden.  Klitorisvibratoren har tre vibrasjonshastigheter, tre pulserende hastigheter og en stigende hastighet. Kombinert med de to vibrerende kaninører foran, kan du få noen virkelig intense orgasmer. Alle vibratorens knapper lyser i mørket, så den er alltid lett å betjene.  Ultra 7 Future Tech Rabbitvibratoren er laget i et fast jellymateriale som samtidig føles både mykt og hardt. Produktet er meget fleksibelt. når du har funnet din favoritthastighet, er du på god vei inn i den syvende himmel.  Vi anbefaler at du bruker vibratoren sammen med en god vannbasert glidekrem, så den blir enda mer glatt og behagelig å leke med.  Bemerk: Ultra 7 Future Tech Rabbit Vibrator bruker 4. stk AA-batterier. Batteriene selges separat. 
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Ultra 7 Future Tech Mr Rabbit Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful