Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Utensil Race Proof 001 Ozawa Maria Realistisk Vagina Masturbator var 1

Oversikt

Utensil Race Proof 001 Ozawa Maria er til deg som drømmer om en ekstremt realistisk onaniopplevelse, som føles ut som en kvinne.

Utforsk den japanske pornomodellens intime folder og treng inn i den meget naturtro åpningen. Det kuperte indre føles pirrende stramt og har et realistisk G-punkt. Du vil til og med merke en livmorhals når du støter helt i bunn, akkurat som ved en ekte vagina.

Proof 001 har en kompakt størrelse, som er enkel å håndtere og oppbevare.

Masturbatoren har en inntrengningsdybde på 15 cm, og åpningen kan strekkes, så den passer de fleste penisstørrelser. Utensil Race Proof 001 Ozawa Maria er fremstilt i TPE, som er 100% fri for ftalater.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
verdt å prøve av serien
Johnny - 27. jan. 2019
Bra produkt. mjuk og velkomment indre, realistisk følelse. Subtile fornemmelser som lett fører til klimaks. like god reversert som vanlig. "hands free" er best. Glidemiddelet som følger med minner om lukten av fruktbar kvinne plus litt parfyme og er godt til sitt bruk. Noen av disse har kanal som går ut mot siden, men ikke alle. Sinful lot meg bytte inn en av disse og heldigvis var erstatningen helt i orden!
Godt kjųp!
Jan - 6. aug. 2019
Dette onaniproduktet er fantastisk. Jeg har aldri prųvd noe som kommer nęrmere “the real thing” + Ultrarealistisk fųlelse (spesielt med glidemiddel). + Gir fantastiske orgasmer. + Realistisk anatomi. + God kvalitet. + Liten plakat i esken. – Produktet krever litt mer tid til rengjųring. – 99 % av teksten er dessverre på japansk. – Kvalitet koster. Jeg anbefaler produktet.
0
Herr D
Anonymous - 2. sep. 2022
Denne skjeden er litt mindre enn den er på bildet. Men fortsatt fornøyd alt i alt :)))) Nå har jeg testet nesten alle disse vaginaene. Fantastisk opplevelse. Varmestang og det gjør gleden til en virkelighetsopplevelse :)))) Anbefaler på det sterkeste alle disse eksklusive vaginene. Fleshlight er ikke engang i nærheten!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Føles bra, men tåler ikke slitasjen.
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette produktet føles mykt og utrolig realistisk. Materialet er imidlertid så mykt at det ikke tåler bruk. Vær også oppmerksom på at den er laget for små peniser - den faktiske penetrasjonsdybden er 12 cm.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Utensil Race Proof 001 Ozawa Maria Realistisk Vagina Masturbator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful