TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Vaginal- og Anal-rotator var 1

Vaginal- og Anal-rotator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Vaginal og Anal Rotator er perfekt til deg som vil bli totalt bortskjemt! Denne dildovibratoren har et roterende hode, som kan stimulere g-punktet ditt. Hodet kan rotere i begge retninger, med tre forskjellige kraftige hastigheter, slik at du får den stimuleringen du lyster. I skaftet på Vaginal og Anal Rotatoren er det 5 rekker med metallperler, som også kan rotere i begge retninger, i tre hastigheter. Perlene vil massere skjeden din på det deiligste vis. Som en ekstra bonus, har du hele 7 forskjellige muligheter for intens analstimulasjon. Du kan velge mellom 3 faste vibrasjonshastigheter; et stigende- og 3 pulserende vibrasjonshastigheter, som virkelig vil gi deg nytelse. Analstimulatorens omkrets blir større, jo lengere den innføres. Den kan derfor også brukes til trening av analmuskulaturen. Hvis du liker ekstra våt lek, kan du ta Vaginal og Anal Rotator med i dusjen. Den er 100 % vanntett, som også medfører at den er enkel å rengjøre. Vi anbefaler at du samtidig bruker et godt vannbasert glidemiddel. F.eks Aquaglide Anal, som både kan brukes vaginalt og analt. Husk å rengjøre Vaginal og Anal Rotator grundig etter bruk, for å sikre god hygiene. Vaginal og Anal Rotator bruker 3 stk. AAA batterier, som selges separat.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful