TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Medintim Vagiwell Dilators var 1

Medintim Vagiwell Dilators

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Disse myke og pastellfargede dilatorene fra Vagiwell er spesielt utviklet til deg som vil utvide vaginalåpningen din langsomt og forsiktig, så du kan få mer glede av sexlivet ditt!

Enten du strever med vaginisme, har hatt en gynekologisk operasjon, fått stråling eller har hatt andre medisinske inngrep eller har en annen helsetilstand, vil dilatorsettet fra Vagiwell hjelpe deg gjennom prosessen med å utvide vaginaen din, ett steg av gangen, så du slipper smerter og ukomfortable situasjoner.

Med 5 dilatorer i ulike størrelser kan du gradvis øke presset på vaginalåpningen, så du får en myk og behagelig overgang fra den ene dilatoren til den neste. Den minste dilatoren er ikke større enn en finger, med en diameter på 1,4 cm på det bredeste og 10,5 cm i innførbar lengde. Den største av dilatorene kan føres 14,5 cm inn i skjeden og har en diameter på 3 cm på det bredeste. Alle dilatorene i settet er avrundede i tuppen for å gjøre det enklere og mer behagelig å føre dem inn, med en gradvis økning i 2 mm fra tuppen av dilatoren til enden.

Bruksanvisningen som følger med guider deg gjennom treningen med øvelser og tips, så du får hjelp hele veien til målstreken. Og husk å være tålmodig med deg selv!

Dilatorsettet er laget av fløyelsmyk, medisinsk silikon og har et design som er bredere i enden, så du får et godt grep rundt dilatoren og dermed full kontroll på dens bevegelser. Etter bruk vaskes dilatorene med varmt vann og mild såpe eller sexleketøysrens. Sørg for at dilatorene er tørre før du legger dem vekk i posen som følger med.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful