Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Velv Or JNaja Ergonomisk Designet Penisring var 1

Oversikt

Velv Or JNaja er en ergonomisk penisring, som er spesielt designet til å sitte rundt penis og pungen. Den gir deg hardere og mere kontroll over ereksjonen. Den lille runde spissen gir en ekstra stimulering av mellomkjøttet, under sex. Velv er egnet til deg som allerede har erfaring med penisringer, da ringen ikke er fleksibel. Ringen er laget i et meget formfast lett plast, som er enkel å rengjøre. Ringen fås i forskjellige størrelser. Hvis du ikke har prøvd en penisring, som skal sitte rundt penis og pungen, kan det være en god idé å prøve den største størrelsen. Jo mindre ringen er, jo større stimulering og strammere grep vil du få. For at du skal få optimal nytelse, anbefaler vi at du samtidig bruker et godt glidemiddel. Velv Or JNaja er: allergivennlig, ftalatgri, parfymefri, formfast, kan kokes og blir hurtig kroppstemperert.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Perfekt penisring
Anonymous - 1. oct. 2016
Dessverre bestilte jeg først en størrelse for liten, men da jeg bestilte den rette, må jeg si at den er helt fantastisk og passer perfekt. Har hatt den på en hel dag, fantastisk følelse å gå rundt og føle en fantastisk glede
Maskinoversettelse fra sinful.se
Godt laget produkt
Anonymous - 2. may. 2013
Denne ringen er laget av nylonfiber, som best kan beskrives som plast som føles som høy kvalitet. Det er ingen irriterende sveiselinjer, den er diskret og stilig i utseendet. Passformen skal selvsagt følge brukeren, og siden det er en fast ring, skal den ikke sitte for stramt, men på den annen side får du ikke den kvelende følelsen av en gummiring. Problemet med selv vellagede, faste, sirkulære ringer er at de med tiden blir ukomfortable fordi de ikke helt følger kroppen og kan gnage litt. Denne ringen følger kroppens form fullstendig og trykker akkurat der den skal. Derfor kan den også brukes i lengre perioder enn for eksempel en gummiring, hvis den har riktig størrelse, og gir bedre utholdenhet mens du bruker den.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Ringen må imidlertid passe!
Anonymous - 2. oct. 2013
Da jeg kjøpte dette produktet, var det vanskelig å avgjøre om det skulle være en 45, 50 eller 55 mm. Det ble tatt mål, og jeg endte opp med å prøve en 50 mm. Da den kom, trodde jeg at jeg aldri ville få både testikler og penis gjennom, men ved å trekke litt her og der lyktes jeg, og med full ereksjon sitter den fint og stramt, men den kan trykke litt på perineum avhengig av posisjon og det kan noen ganger (syntes jeg) være litt ubehagelig. Men alt i alt, når du først blir kjent med den, virker det som et bra produkt hvis du har valgt riktig størrelse! Penisen må også være helt slapp for å ta av ringen igjen, da formen er fast og ikke kan gi etter, så den kan ikke bare tas av rett etter en orgasme.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Velv Or JNaja Ergonomisk Designet Penisring

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful