Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
VelvOr JBoa Gentleman Justerbar Penisring var 1

Oversikt

VelvOr JBoa Gentleman Justerbar Penisring er en veldig stilfull penisring som passer til alle menn. Den gjør det at den kan gi deg en hardere og lengervarende ereksjon. Ringen er laget av fleksibel silikon, hvor det sitter en ring av rustfritt stål rundt. Ringen i stål er produsert i Tyskland og håndlaget ferdig i Nederland av en gullsmed. Stålringen gjør det mulig å justere størrelsen på penisringen slik at den kan passe deg helt perfekt (den kan strekke seg helt opp til over 30 cm i diameter). Her prater vi om et absolutt luksusprodukt. På det svarte røret som penisringen ligger i, står det også skrevet "The ultimative gift for gentlemen" (Den ultimate gaven for gentlemen). På grunn av det diskré svarte aluminiumsrøret som ringen ligger i, er den perfekt å ta med i lommen, veska eller kofferten. Slik setter du på VelvOr JBoa Gentleman Justerbar Penisring: - Penis skal være i erigert tilstand. - Dra ut i silikonringen så den utvides, og før den ned over penis. - Plassér den ved penisroten, så den sitter så tett inn mot kroppen som mulig. - Hold fast i stålringen og dra i "silikon-snorene" slik at ringen strammes. OBS! Bruk IKKE penisringen sammen med silikonbasert glidekrem.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bare for de minste
Anonymous - 2. jan. 2013
På grunn av justeringsmulighetene er det lett å få noe i klem - hud eller spesielt hår. Dette gjør den litt vanskelig og noen ganger smertefull å bruke... Ellers er den godt laget.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Litt vanskelig, men bra
Anonymous - 2. apr. 2013
Fint materiale og god kvalitet, men den er litt vanskelig å bruke. Hvis du ikke er våken, kan du bli sittende fast under justeringsmekanismen, men når du først blir kjent med den, er den veldig bra. Jeg antar at den er best for trimmede eller barberte menn, slik at håret kommer fri.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

VelvOr JBoa Gentleman Justerbar Penisring

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful