Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Venus Butterfly Vibrator med Fjernkontroll var 1

Oversikt

Venus er en lekker fjernstyrt butterfly vibrator.   Vibratoren leveres med stropper du enkelt kan ta på - som et par truser.   Før tuppen inn i skjeden og la sommerfuglvingene stimulere din klitoris.   Styr sommerfuglen selv eller gi fjernkontrollen til partneren din.   Merk: Fjernkontrollen er ikke trådløs.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lett som en fjær
Anonymous - 3. sep. 2017
Denne fikk jeg av kjæresten min, og var kanskje ikke mitt førstevalg i butterflies.... På meg passer den egentlig ikke. Stangen som skal settes inn er helt feil. Hvis jeg setter inn stangen, når ikke vibrasjonene i seg selv klitoris. Ellers kiler vibrasjonene fint, men skulle gjerne hatt et par hastigheter til ... et fint forspill. Fungerer greit når jeg legger meg ned :)
Maskinoversettelse fra sinful.se
Vel...
Anonymous - 13. mar. 2024
Ideen er god, men den fungerer ikke helt for meg/oss. For det første er vibratoren/butterflyen laget av veldig hardt materiale og kan gjøre vondt når den presses mot samme punkt gjentatte ganger - noe som skjer under sex... I tillegg er det noe med stroppene som går rundt lårene som ikke helt fungerer i forhold til vinkelen på vibratoren. Jeg har prøvd å sette dem på på forskjellige måter, men det er veldig lett å flytte på ting når man først har begynt å leke. Faktisk fungerer det bare hvis du holder vibratoren mot klitoris kontant, og selv da er det ikke engang en god følelse :/ Til slutt kan det også kommenteres at ledningen er i veien .... Totalt sett en skuffende opplevelse, dessverre.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
OK
Anonymous - 11. may. 2014
Det er faktisk greit. Vingene er litt harde på innsiden av lårene. og ikke så behagelig å sitte ned med. fant ut at den er god når man går opp og ned trapper. den er testet både for meg selv og med mannen min. og vil definitivt bruke den igjen. litt irriterende med ledningen.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Venus Butterfly Vibrator med Fjernkontroll

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful