TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
VërSpanken H2O Sett 5 deler var 1

VërSpanken H2O Sett 5 deler

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

VërSpanken H2O er en svart utgave av det populære VërSpanken onaniprodukt, som gir deg en spennenede og annerledes onani-opplevelse. Settet kan også brukes av par, hvor partneren bortskjemmer deg med å kontrollere VërSpanken. Dette nye settet inneholder en svart holder, hvor det er to myke puter, som skaper et pirrende trykk rundt penisen din. Det følger med to forskjellige puter; to puter med en glatt overflate og to med nupper. Hvis du ønsker en annen form for stimulering, kan du kjøpe WaterWieners Wavy puter, som har en annen struktur. Disse finnes også her i Sinful.no shoppen. Slik bruker du VërSpanken H2O: Når du har montert de ønskede putene i holderen, tar du tak i håndtaket og beveger den frem og tilbake, som et vanlig håndjobb. Hvis du ønsker en ekstra frekk og glidende opplevelse, anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. 

Du kan også varme eller kjøle putene i vannbad, ca 10 minutter, før bruk, som vil gi deg en meget intens opplevelse. Husk alltid å teste temperaturen på innsiden av underarme, før du bruker den intimt.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful