TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Vibe Couture Ravish G-punkt Rabbitvibrator var 1

Vibe Couture Ravish G-punkt Rabbitvibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Forbered deg på en utrolig deilig omgang med den unikt formede Ravish av Vibe Couture. Denne myke kaninen pyntet i dobbeltlags silikon har en 90 graders vinkel i skaftet, som justerer den perfekt mot G-punktet samtidig som den skjemmer bort klitoris med klitorisvibratoren. Begge ender vibrerer og tar deg med på reisen mot fantastiske blandede orgasmer.

Den faste ABS-plastkjernen i vibratoren er belagt med deilig myk silikon som fremheves av skinnende, metallfargede detaljer i håndtaket. Lengden på dildoen er skikkelig vinklet, og delen over klitorisvibratoren er fleksibel, slik at du kan justere den så den passer til kroppens konturer.

Lengden og den fleksible klitorisvibratoren er utstyrt med sine egne, individuelt styrte motorer som hver har 3 hastigheter og 4 mønstre for din fornøyelse etter at du har slått av reiselåsen ved å trykke på av/ på-knappen i 3 sekunder. Påfør vannbasert glidemiddel for å forsterke følelsen og nyt den imponerende doble stimuleringen på de mest følsomme stedene dine.

Den vanntette vibratoren er enkel å rengjøre med varmt vann og mild såpe eller sexleketøysrens for best resultat. Lad den med den medfølgende USB-kabelen.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful