Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Vibe Therapy Discover Dobbeldildo var 1

Oversikt

Vibe Therapy Discover er en myk og fleksibel dobbeldildo fra Vibe Therapy. Discover dobbel dildo er laget i mykt medisinsk silikon, fri for ftalater. Den er meget fleksibel og man har mulighet for å bruke den alene, eller sammen med en anden.

Den har en vridd struktur som gir ekstra stimulasjon, ved inn og ut bevegelser.

Sinful.no anbefaler at du bruker et vannbasert glidemiddel, for å få den beste opplevelsen med dobbeldildoen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Luksuriøs ny venn
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har lett etter doble dildoer overalt, og denne er virkelig perfekt! Den kommer i en vakker og enkel pakke. Da jeg tok leketøyet ut, la jeg merke til hvor glatt silikonet er og en perfekt blanding av fasthet og mykhet. Førsteinntrykket er veldig bra, og det føles utrolig luksuriøst. Først trodde jeg at leketøyet kunne være et standard leketøy siden det ikke vibrerer - men ikke! Utformingen med den vridde åren stimulerer begge deler på en fin måte. I tillegg har den en ujevn diameter, så ved hver bevegelse kjenner du mye mer enn med en glatt dildo.
Maskinoversettelse fra sinful.se
God dobbeltdildo i silikon, med noen få mangler
Anonymous - 7. sep. 2012
Fordi produktet er laget av silikon, er det utrolig lett å rengjøre og enkelt å bruke. Litt krem og den glir på som en lek. Produktet er VELDIG fleksibelt, så det er ikke noe problem å bruke det til dobbel penetrering hvis du vil, og på grunn av dette har det ingen problemer med å bevege seg rundt. Produktet har imidlertid noen mangler: - produktet er faktisk nesten for fleksibelt. Hvis du bruker for mye glidemiddel, kan det være vanskelig å få ordentlig tak i den, og da bøyer den seg bare i stedet for å gå inn - den er ikke 100% silikon hele veien. Det er et par skumstaver inni, og det er derfor den er så fleksibel, og i midten ved skjøten er det en hard plaststav - silikonet føles ikke av like god kvalitet som for eksempel Fun Factory. Den er ikke like fin å ta på - midtleddet ser ut som om det kan åpne seg, og det er kanskje ikke like morsomt, avhengig av hva du gjør med den. Det skal imidlertid sies at den aldri gikk i stykker, uansett hvor hardt jeg presset den. Det var bare av ren nysgjerrighet at jeg fant ut hva den inneholdt, og ja, jeg kjøper den gjerne igjen. Og fordi den er så fleksibel, kan du bruke den til mange ting. ;) Jeg vil anbefale den til alle som vil ha en veldig lang dildo og samtidig vil ha en av god kvalitet.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Vibe Therapy Discover Dobbeldildo

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful