Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Vibe Therapy Exaltation Rabbitvibrator var 1

Oversikt

Vibe Therapy Exaltation er en stilig rabbitvibrator med klitorisvibrator, som stimulerer deg både innvendig og utvendig. Vibe Therapy Exaltation er laget i mykt medisinsk silikon, som gjør den deilig og sikker i bruk. Vibe Therapy Exaltation har 3 knapper som styrer alle funksjonene, som gjør den enkel å bruke. Den ene knappen er for å tenne og slukke den. Den andre knappen er for å styre de 7 forskjellige vibrasjonene, som stimulerer deg utvendig. Den siste knappen styrer hvor kraftig spissen på dildoen skal bevege seg. For at du skal få optimal nytelse med rabbitvibratoren, anbefaler Vibe Therapy at du samtidig bruker et drøyt vannbasert glidemiddel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Det gjør ikke noe.
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er fin nok til å være en dildo... tenkte at prisen kanskje var for høy fordi denne dildoen ikke gjør noe spesielt bedre sammenlignet med de litt billigere med samme funksjoner... + dildoen er så stor at den treffer klitorisområdet veldig bra og vibrasjonene er veldig bra - rotasjonene kan være ganske like. De gjør egentlig ingen forskjell. Du kan like gjerne gjøre jobben selv. Alt i alt er det greit. Men ikke noe å rope hurra for.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Vibe Therapy Exaltation Rabbitvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful