Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Vibe Therapy Meridian Dildovibrator var 1

Oversikt

Vibe Therapy Meridan er en liten og myk dildovibrator i silikon. Det er den perfekte nybegynnerdildoen.   Vibratoren har 7 ulike intense vibrasjoner. Du styrer vibrasjonene på de 2 knappene; en knapp for av/på, og en knapp for å bytte mellom vibrasjonene.   For optimal nytelse anbefaler vi deg å bruke et vannbasert glidemiddel sammen med Meridan.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En god vibrator, om enn noe kort levetid.
Minya - 13. apr. 2017
Kjøpte denne for en tid tilbake og likte veldig godt både design, materiale og vibrasjoner. Den har flere trinn, både jevne og rytmiske, og kan brukes både alene og med partner. Det som trekker ned er at bare tre måneder etter ankomst, begynte vibratoren å synge på siste verset. Det kunne ta opp til to minutter fra man trykket på påknappen til motoren startet skikkelig, man kunne kjenne en vibrasjon under overflaten, men ikke på langt nær nok til noen orgasme. Allerede fire-fem måneder etter første bruk, sluttet den helt å virke og måtte kasseres. Anbefales likevel på det varmeste, det er en god vibrator, så lenge den funker.
Et fint leketøy for nybegynnere
Anonymous - 13. mar. 2024
Personlig har jeg hatt glede av dette med andre leker. Det er fint på egen hånd, men jeg vil gjerne ha en sterkere vibrasjon for å gjøre det til den perfekte gadgeten. Stille skjønt, jeg liker enheten.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Vibe Therapy Meridian Dildovibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful