Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Vibease App-Styrt Trådløs Vibrator var 1

Oversikt

Vibease Smart Vibrator er en ny og revolusjonerende vibrator, som styres via en smartphone app, og som vibrerer til lyden av erotiske historier. Den lille og diskrete Vibease vibratoren er perfekt for deg, som ønsker en ny og ekstra spennende form for sexleketøy.Den stimulerer både dine erogene soner rundt klitoris eller skjeden, samtidig som du hører på erotiske historiersom kan sette fantasiene i sving. Vibrasjonene tilpasser seg etter historiene, slik at du for eksempel får milde og sensuelle vibrasjoner, når det er romantikk i luften, og på samme måte gir den mer intense vibrasjoner til hardere scener. Du kan velge mellom flere forskjellige historier, (såkalte 'fantasier'), som medfølger, når du laster ned Vibease Smart Vibrator appen. Alternativt kan du lage dine egne historier og laste de opp til appen. Vibrateren kan brukes under klærne, og når lydfilene spiller, kna du nyte Vibease uten å skulle bruke hendene. Fordi vibratoren kontrolleres via en smartphone app, kan den f.eks også brukes som langdistanse-leketøy, når du og din partner ikke er fysisk sammen. Slik bruker du Vibease: 1) Koble Vibease til din telefon. 2) Velg historien du vil høre. 3) Sett i høretelefoner, og lytt og nyt. Vibease Appen er tilgjengelig til iPhone og Android telefoner.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Smart!
Anonymous - 2. may. 2017
Fikk denne i gave fra fyren jeg dater, da han reiser mye i jobben. Dette har ført til svært intime telefonsamtaler, og han ønsket å ta det til neste nivå. Fra den andre siden av verden, eller den andre siden av Sverige, kan han sende vibrasjoner direkte til dette veldig smarte leketøyet. Jeg har brukt en trykkbølgevibrator før, og denne er ikke på langt nær like god til å få meg til å komme på 2 sekunder, men den gjør jobben sin og gjør samtalene våre enda mer intime. Anbefaler den på det sterkeste til andre i min egen posisjon, og også til de jentene som liker å lytte til erotikk ;)
Maskinoversettelse fra sinful.se

Vibease App-Styrt Trådløs Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful