TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Vibease App-Styrt Trådløs Vibrator var 1

Vibease App-Styrt Trådløs Vibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Vibease Smart Vibrator er en ny og revolusjonerende vibrator, som styres via en smartphone app, og som vibrerer til lyden av erotiske historier. Den lille og diskrete Vibease vibratoren er perfekt for deg, som ønsker en ny og ekstra spennende form for sexleketøy.Den stimulerer både dine erogene soner rundt klitoris eller skjeden, samtidig som du hører på erotiske historiersom kan sette fantasiene i sving. Vibrasjonene tilpasser seg etter historiene, slik at du for eksempel får milde og sensuelle vibrasjoner, når det er romantikk i luften, og på samme måte gir den mer intense vibrasjoner til hardere scener. Du kan velge mellom flere forskjellige historier, (såkalte 'fantasier'), som medfølger, når du laster ned Vibease Smart Vibrator appen. Alternativt kan du lage dine egne historier og laste de opp til appen. Vibrateren kan brukes under klærne, og når lydfilene spiller, kna du nyte Vibease uten å skulle bruke hendene. Fordi vibratoren kontrolleres via en smartphone app, kan den f.eks også brukes som langdistanse-leketøy, når du og din partner ikke er fysisk sammen. Slik bruker du Vibease: 1) Koble Vibease til din telefon. 2) Velg historien du vil høre. 3) Sett i høretelefoner, og lytt og nyt. Vibease Appen er tilgjengelig til iPhone og Android telefoner.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful