Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Vibe Therapy Fascinate Vaginakuler var 1

Oversikt

Vibe Therapy Fascinate Vaginakuler har et pent design og en god kvalitet. Kulene har et ergonomisk design, som gjør dem enkle å innføre i skjeden. De er laget i kvalitets silikon og ABS-plast. Vaginakulene er til alle kvinner, som ønsker å styrke bekkenbunnen. De kan også brukes til frekke opplevelser. Vaginakulene fungerer ved at det er en indre kule, som roterer når du beveger deg. Dermed trener du musklene i bekkenbunnen, når du beveger deg. Treningen anbefales av jordmødre, sexologer og gynekologer. Du kan lese vår "Guide til bekkenbunns trening" på sinful.no/blogg, som gir en detaljert beskrivelse av hvordan du trener riktig. Når du er ferdig med treningen, drar du bare forsiktig i den myke silikon snoren, slik at kulene kommer ut. En enkel, behagelig og sikker løsning. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ben-WOW
Petersen - 9. aug. 2017
Kjųpte disse her som mitt fųrste sett med kegelkuler, og er definitivt fornųyd med dem! Gikk rundt og gledet meg til pakken min etter å ha bestilt dem i en fin pastell-lilla farge og da de kom kunne jeg ikke vente med å prųve dem. Fųrst ble jeg litt overrasket over stųrrelsen, men de ser stųrre ut enn de fųles. Jeg er ung og har ikke fųdt og stųrrelsen passet meg bra. Kulene er ypperlige til å trene bekkenbunnen, og etter at jeg begynner å bruke dem, kan jeg bli kvitt penetrasjon også! Definitivt en fan! Dessuten er det også ganske stimulerende å kjenne de indre kulene rotere når man går, og har noen ganger brukt dem som "oppvarming" fųr jeg skulle se kjęresten. Alt i alt et superkjųp, spesielt for pengene! Kan anbefale at du også utstyrer deg med glidemiddel og sexleketųyrens.
0
Bra
De fųrste - 9. mar. 2018
Virket fųrst store, men fųltes deilig når de var på plass. Jeg liker ikke hųye lyder (tųr å ha på f.eks. ved rengjųring) og enkel å sette på plass og fjerne.
0
Geish testikler
Minna - 12. jan. 2018
Veldig bra
0
Loveballs
Maria - 30. jan. 2015
De er fine og komfortable, men jeg innser etter bare én bruk at dette ikke var det jeg trengte akkurat nå. De er rett og slett litt for store for meg... Jeg syntes det var vanskelig å få de rene i skjųten mellom plast og silikon, ellers veldig enkle å bruke. Gir en fin fųlelse med de roterende kulene som skaper en vibrasjon og aktiverer musklene i skjeden. For de som ųnsker/trenger litt stųrre kuler er nok disse veldig gode.
0
Fine kuler i akkurat passe stųrrelse
zirppa - 25. nov. 2014
Jeg er fornųyd! Akkurat riktig vekt for en nybegynner som ųnsker å trene musklene, så lenge du fųlger treningsstegene som er tilgjengelige. Kulene har en behagelig overflate og god stųrrelse. Jeg liker at ballene er bevegelige da det er en "motstand" i treningen og som vekker musklene. Gledeforsterkende!
0

Vibe Therapy Fascinate Vaginakuler

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful