Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Vive Minu Lay-on Klitorisvibrator var 1

Oversikt

Ønsker du en onaniopplevelse som både er elegant og effektiv?

Med sitt unike design gir den vakre Minu Lay-on Vibe fra Vive nytelsesfull stimulering av klitoris og hele området rundt på en helt ny måte.

Bare legg den behagelige silikonvibratoren på plass mellom kjønnsleppene og la Minu føre deg til optimal nytelse. Den kraftfulle motoren sørger for pirring av hele området, mens den vibrerende spissen målretter stimuleringen mot klitoris.

Formen tillater deg dessuten å ha hendene fri til å kjærtegne dine bryster eller andre erogene soner, mens du lar deg tilfredstille.

Bruk den til frekk solo-nytelse eller inviter partneren din med og eksperimenter dere gjennom de 10 vibrasjonsvariasjonene.

Lades enkelt opp via den medfølgende USB-kabelen. 100 minutters opplading gir 70 minutters fri, deilig lek.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kjipt - jeg ble så skuffet!
Anonymous - 12. aug. 2018
Superfin design og materiale. Mange vibrasjonsfunksjoner, men så stopper det også der, jeg opplever at den ikke fungerer i det hele tatt eller fungerer for det den skal. Den har vibrasjoner i vingene, i midten og i dune og det er trykk. Helt til du begynner å bruke den. Ingenting skjer, den vibrerer til alle sitter, og det er veldig vanskelig å finne et behagelig punkt eller nå klimaks. Den er også ganske uhåndterlig, verken ved å legge seg ned alene (som det står at den kan gjøre) eller hvis du prøver å finne en vinkel eller posisjon med hånden - det er en ganske ekkel og veldig irriterende ting å legge seg ned med. Jeg har kjøpt mange andre produkter, både dyre og billige. Dette er den eneste jeg er misfornøyd med. Kanskje den bare kan og lover for mye. Kvalitet fremfor kvantitet :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Vive Minu Lay-on Klitorisvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful