TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Wake-Up Vibe Vekkerklokke-vibrator var 1

Wake-Up Vibe Vekkerklokke-vibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Når vekkeklokken ringer, blir det slutt på å ikke komme seg opp om morgenen! Med Wake-Up Vibe Vekkeklokke Vibrator blir du nemlig vekket av deilige vibrasjoner, som gir deg den beste start på dagen. Du får mere energi, lyst og glede.

Alarmvibratoren er en kombinert alarm og vibrator. Den flate vibratoren er designet etter kvinnekroppen. Den passer perfekt til å ligge i trusen, mens du sover.

På oversiden har den en digital skjerm og knapper, hvor du instiller alarm, vibrasjoner og tastelås. Du kan velge mellom 6 vibrasjonsmønstre, som du vil skal vekke deg. Plasser den i trusen og legg deg til å sove. Vibratoren er så tynn og lett, at du ikke vil merke den før neste morgen.

Wake-Up Vibe gir deg den optimale start på dagen, men pass på at du ikke kommer for sent opp! Man blir fort avhengig av den deilige vibratoren. Du kan selvfølgelig også bruke vibratoren som et vanlig sexleketøy.

Vibratoren har en overflate i mykt silikon. Den er allergivennlig og enkel å rengjøre. Den har et diskret og stilrent design, og ligner mest på et massasjeapparat.

Wake-Up Vibe er oppladbar, så du behøver ikke å tenke på batterier. Det følger med et adapter, med forskjellige typer strømstikk, slik at du kan lade den opp hvor som helst i verden.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful