Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Wand Essentials 3teez-tilbehør var 1

Oversikt

Wand Essentials 3teez er et vidunderlig tilbehør for din Magic Wand Essentials vibrator. Den gir deg mulighet for klitoris-, G-punkt-, og analstimuli.   Den største delen på 3teez har en buet form som stimulerer G-punktet ditt. Det nuppete området foran stimulerer klitorisen din og den tynneste delen er for analstimuli.   Plasser tilbehøret på hodet til din Wand Essentials vibrator og gjør deg klar for en herlig opplevelse.   For å få mest mulig ut av 3teez anbefaler vi deg å bruke et vannbasert glidemiddel.   Merk: 3teez kan brukes med alle Essentials vibratorer.

MerkeWand Essentials
Produkt vekt (g)110
PrimærmaterialeTPR
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU11936
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Deilig
FrøkenL - 31. jan. 2018
Deilig for dem som liker kraftige vibrasjoner både her og der. Den lille tappen er alt for kort til å rekke frem til klitoris, men med en ekstra vibrator på klitten ble det en deilig opplevelse.
Spennende tilbehųr, men klitoris ble snytt
Dennis - 10. nov. 2012
Produktet sier nesten seg selv: It is put on a Magic Wand and the three 'dots' must stimulate the clitoris (the small brush-shaped one at the bottom of the photo), the woman's g-spot and vagina in general (the curved part) and a grooved string of 'balls' which can stimulate within anally, or stay outside and caress the skin. Personlig er det min erfaring at kvinner ikke fųler at 3teez treffer klitoris med bųrstehodet i det hele tatt. Den er rett og slett ikke anatomisk korrekt i lengde og posisjon. Det er veldig skuffende at man designmessig har så lite kunnskap om verdens kvinnekropper. G-punktsdelen har heller ikke gitt de beste resultatene. Dette er sannsynligvis fordi den delen er for elastisk og blir ved g-punktet og stimulerer konsekvent. På den annen side har den lange sfęriske tingen vist sin verdi analt, men absolutt også som vibratorspiss på klitoris og andre steder. Produktet blir lett utsatt for skade dersom det kommer i kontakt med andre silikon/lateks/plastprodukter. Materialet går nesten i opplųsning dersom det kommer i kontakt med andre produkter.
0

Wand Essentials 3teez-tilbehør

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 269,00kr 228,65
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful