Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Wand Essentials 7-speed Magic Wand var 1

Oversikt

Wand Essentials 7 Speed er en elektronisk Magic Wand Vibrator med 7 meget kraftfulle vibrasjoner.   Plugg wanden til stikkontakten og du er klar for en gledelig opplevelse.   Hodet på vibratoren er veldig myk og gir deg en behagelig og målrettet stimulering. Nyt vibrasjonen over hele kroppen - på musklene dine såvel som dine intimsoner.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Wand Essentials 7-trinns tryllestav
Anonymous - 6. may. 2015
Hvis du trodde at din batteridrevne vibrator var uerstattelig, tok du feil. Magic Wand er en plug-in-vibrator med syv forskjellige hastighetsinnstillinger. Produktet er ganske stort, men med tanke på hvor kraftig vibrasjonen er, hadde vi forventet at det skulle være enda større. Størrelsen er ingen hindring for å bruke enheten under sex. Du har den! Vibratoren ser ut til å være av høy kvalitet og solid, og det er ingen grunn til å bekymre seg for at den skal gå i stykker. Strømledningen er ca. 160 cm lang. Polstringen på hodet kan fjernes ved behov, men en våtserviett bør være tilstrekkelig. Det er også mulig å trekke et kondom over toppen. Det tok ca. 20 sekunder å få orgasme. For menn er det fullt mulig, men for kvinner er det nok mindre vanlig. For å unngå overpositiv kritikk kan sexens varighet forkortes betraktelig. Det er vanskelig å forlenge bruken av apparatet.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Øyeblikkelig orgasme
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjøpte denne uten at min kone visste om det. Da jeg kom hjem og viste den til henne, var hun veldig skeptisk, men det endret seg raskt. Første gang vi prøvde den hadde vi ikke engang tid til å ta av henne trusene, mindre enn to minutter hver gang fra vi startet den til hun fikk orgasme, helt utrolig maskin, anbefales på det sterkeste!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Helt strålende!
Anonymous - 13. mar. 2024
Fikk den hjem i går og ville umiddelbart teste den på jenta mi! hun var ganske skeptisk til å begynne med (til og med jeg), men med trusen på gikk det for henne 2 ganger! dette vil definitivt ikke bli glemt i noen boks!
Maskinoversettelse fra sinful.se

Wand Essentials 7-speed Magic Wand

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful