Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Wand Essentials Hummingbird Onanisleeve til Magic Wand var 1

Oversikt

Wand Essentials Hummingbird er et fleksibelt onanisleeve som settes på en Magic Wand-vibrator. Sleevet er perfekt for deg som allerede har en Magic Wand og som har lyst til å nyte de kraftige vibrasjonene på en ny og pirrende måte. Med Wand Essentials Hummingbird får du et sleeve med to forskjellige åpninger som stimulerer deg på hver sin måte. Den ene inngangen har små, myke knotter på innsiden, og den andre har riller. Inngangen med riller er den trangeste og vil derfor lukke tettere rundt penisen din. Merk: Wand Essentials Hummingbird passer til store Magic Wands som f.eks. Sinful Magic Wand, Fairy Original Massage Wand og alle Wands fra Wand Essentials. Vibratoren selges separat. Slik bruker du Wand Essentials Hummingbird: Trekk sleevet ned over vibratorhodet på din Magic Wand og påfør deretter en vannbasert glidekrem i den delen av sleevet som du trenger inn i. Glidekremen vil gjøre opplevelsen med Wand Essentials Hummingbird mer levende og deilig. Etter bruk kan du enkelt vaske sleevet med varmt vann og eventuelt en sexleketøysrens.

MerkeWand Essentials
Produkt vekt (g)120
Full lengde (cm)9.3
Diameter (cm)3.6
Indre diameter (cm)3.6
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPR
FargeKlar
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU14353
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Helt fantastisk, men..
R - 11. may. 2024
Likte denne veldig godt! Men jeg fant ut selve Magic wanden fungerte mye bedre uten denne på! :)
Best
Mr - 7. sep. 2021
Helt klart noe alle burde ha
Best
Mr - 7. sep. 2021
Helt klart noe alle burde ha
Grei kvalitet. Veldig bra effekt.
Slice - 2. jan. 2020
Orgasme innen 30 sekunder om du vil. Denne er helt super til å edge seg selv eller andre med. Litt hard plastikk følelse på knottene inne i sleeven men deilig når man setter i gang. Blir nummen av denne med wanden på full styrke. Må holdes separat fra andre leker da den smitter farge. Et annet minus er at den ser ”skitten“ ut etter et par gangers bruk.
Fantastisk
Inger - 27. dec. 2020
Veldig bra for å "ta vare på" partneren min.
0
Herlig herlig
MK - 19. jan. 2020
Du må vęre klar over dine egne mål og den beskrevne stųrrelsen på produktet. Den var litt lųsere enn forventet, men bortsett fra det er den superfin. Kan varmt anbefale at du bruker glidemiddel eller lignende fųr du bruker den.
0
Overraskende god valuta for pengene
TreNul - 10. jun. 2015
Wand Essentials Hummingbird kan forplante vibrasjonene til en massasjestav effektivt til det stive skaftet ditt. I tillegg kan den gli opp og ned med svęrt små bevegelser, og sporene på innsiden av den ene enden vil i så fall feste seg til hodet. De tre tingene er essensen av opplevelsen dette produktet kan gi deg. Kontinuerlig, intens velvęre med et minimum av arbeid. Materialet fųles som en myk og ganske fleksibel og elastisk form av gummi, med en litt stiv overflate. Spesielt de små prikkene som sitter på innsiden i bunnen av rųret virker harde. Produktet ser ut til å vęre stųpt i to deler og limt sammen. Helhetsinntrykket er av middelmådig kvalitet og produksjon, noe som matcher prisen. Stųrst nytelse får man med full ereksjon slik at man utnytter materialets elastisitet, da dette gjųr at vibrasjonene når helt inn til kjernen av skaftet. Ulempen er at produktet kreveren viss tykkelse på penis. Menn under ca. 11 cm i omkrets må kanskje bruke den rillede enden som inngang, og ha mindre kontakt med leken som et resultat, eller holde på rųret, noe som reduserer vibrasjonene. Sporene er litt tungvinte å rengjųre, resten er ikke noe problem. Irriterende å måtte rengjųre to leker om man får glidemiddel osv på veggen. Jeg vil anbefale dette produktet på det sterkeste hvis du får full ereksjon, er tykk nok rundt penisskaftet og allerede har en massasjestav liggende.
0
Utrolig!
Macke - 6. jun. 2021
Et must hvis du har en massasjestav! Enten du er singel eller i et forhold med noen som har en penis, er dette et must! Utrolige orgasmer er garantert!
0
Bare så godt
Anonymous - 3. jan. 2023
Beste
Maskinoversettelse fra sinful.se
Veldig bra
Anonymous - 11. dec. 2020
Jeg vil anbefale dette leketøyet til alle menn. Det er så deilig! Definitivt fikk meg til å komme, selv om det trenger ganske mye smøremiddel. Jeg er litt større enn de fleste, noe som betyr at dette kan være nesten for stramt. Men når du først kommer inn, føles vibrasjonene rundt penis ekstremt fine. :)
Maskinoversettelse fra sinful.se

Wand Essentials Hummingbird Onanisleeve til Magic Wand

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 269,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful