TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Wand Essentials M-Gasm Onani-tilbehør var 1

Wand Essentials M-Gasm Onani-tilbehør

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

M-Gasm er et populært tilbehør til Magic Wand Essentialt Vibrator, som stimulerer penishodet. Tilbehøret er det optimale onaniproduktet, til deg som ønsker forskjellige opplevelser. Den kan brukes som et allminnelig onaniprodukt, eller som en penishode-vibrator. På innsiden av M-Gasm er det nupper, som stimulerer deg ved penetrering. Slik gjør du: M-Gasm plasseres på vibrator-hodet av din Wand (Wand vibratoren kjøpes separat). Deretter tenner du Wand Vibratoren og justerer hvor kraftige vibrasjoner du ønsker, på vibratoren. Vibrasjonene sprer seg ut i M-Gasm og stimulerer penisen, samt penishodet. Du rengjør onaniproduktet med varmt vann og evt. en Sexlektøys Rengjøring. For at du skal få den beste opplevelsen, anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. Tilbehøret passer til ALLE Wand Essentials Vibratorer. Wand Vibrator selges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Totalt ubrukelig
Med mindre man har penis med størrelse alá Kolibri så er denne greia ubrukelig. Produktet er mykt og uhåndterbart (særlig med litt glidemiddel på fingrene) og ... Les mer
0pp33 - 23. jun. 2019

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful