Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Wand Essentials Oppladbar 7-speed Magic Wand var 1

Wand Essentials Oppladbar 7-speed Magic Wand

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Wand Essentials 7 Speed er en oppladbar Magic Wand Vibrator med 7 meget kraftfulle vibrasjoner.   Vibratoren har et sexy design og gir deg muligheten til å oppleve mange fornøyelige orgasmer.   Hodet på vibratoren er veldig myk og gir deg en behagelig og målrettet stimulering. Nyt vibrasjonen over hele kroppen - på musklene dine såvel som dine intimsoner.   Laderen er inkludert.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Godt kjøp
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi har hatt en tryllestav med ledning (original Hitachi) i flere år, og den har vært super - men også litt upraktisk når man vil være litt mer mobil. Nå har vi kjøpt Wand Essentials, og det er deilig at vi ikke lenger er avhengig av en stikkontakt :-) Selve staven er av god kvalitet, enkel å bruke og orgasme er nesten garantert for både ham og henne - men det beste med den er mobiliteten. Jeg kan absolutt anbefale å skaffe seg en Wand Essentials - og ha det gøy ;-)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Superlekkert tilskudd til sexlivet ditt
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er et flott tilskudd til sexlivet, siden den skiller seg fra dildoer og andre vibratorer. Den bråker litt, men har veldig kraftige vibrasjoner som kan brukes på både ham og henne, så det er morsomt og behagelig. Den er enkel å bruke og lades opp relativt raskt. Den mangler imidlertid en indikator for når den er fulladet og er litt skjør i støpselet, men det er fint at den er ledningsfri. Den har et fint eksklusivt design og er fin å holde i, og det er orgasmegaranti i den forstand at den må brukes sammen med andre leker. Alt i alt er det et flott produkt som er vel verdt pengene :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful