Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Wand Essentials Prostatastimulator til Magic Wand var 1

Oversikt

Få ennå mer nytelse ut av din Magic Wand-vibrator. Prøv den sammen med Wand Essentials Prostatastimulator! Tilbehøret er lett å sette på og forvandler straks Magic Wand til en kraftig prostatastimulator som samtidig stimulerer mellomkjøttet. Du plasserer rett og slett bare tilbehøret på Wand-hodet og trykker det på plass. Det lekre Wand Essentials Prostatastimulator-tilbehøret er laget av et fast materiale som sikrer deg den målrettede og pirrende stimuleringen som må til for å oppnå dype prostataorgasmer. Bruk alltid prostatastimulatoren med en vannbasert analglidekrem, så innføring og bruk blir så nytelsesfull som mulig. Merk: Dette tilbehøret passer til alle Wand Essentials-vibratorer, i tillegg til Sinful Magic Wand, Fairy Original og LELO Smart Wand Large. Magic Wand selges separat.

MerkeWand Essentials
Produkt vekt (g)110
Full lengde (cm)9
Innførbar lengde (cm)9
Diameter (cm)2.7
Indre diameter (cm)5.5
PrimærmaterialeTPR
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU14422
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Funksjonell, men for myk
Alex - 12. apr. 2021
Jeg kjųpte den her for å prųve den med massasjestaven min for å få litt stimulering mot P-punktet mitt. Produktet treffer fint, men på grunn av det veldig myke leddet som kobler den delen til staven som fųres, forsvinner mye av vibrasjonen. Stųrrelsesmessig er det et veldig bra startprodukt for prisen, men du skal ikke forvente å få verden snudd på hodet.
0
Bra for massasjestaven din hvis du vil skjemme bort mannen
Jensen - 13. dec. 2014
Prostatastimulatoren er veldig bra hvis du er nybegynner på analområdet, da den ikke er så stor og er laget av et fint glidende materiale, så den er lett å sette inn (vil dog også anbefale et glidemiddel for å sikre en ekstra god gli). Det er også veldig enkelt å rengjųre. På grunn av massasjetavens mange forskjellige vibrasjonsnivåer, vil du garantert få mannen til å oppleve den mest fantastiske vibrasjonsfųlelsen. Jeg vil faktisk også tro at den kan brukes til par, da kvinnen også kan få mye ut av vibrasjonsfųlelsen ved å bruke den til analsex på henne også. Her er det også mulighet for orgasmegaranti. Det er noen problemer med passformen til massasjestaven. Dessverre faller prostatastimulatorhodet lett av når du er i ferd med å fųre det inn i anus. Men alt i alt vil jeg absolutt anbefale denne for par eller menn som ekstrautstyr til massasjestaven deres, for det er absolutt verdt det hvis du ųnsker å få stimulert prostata og oppnå orgasme med den fine vibrerende fųlelsen, eller om du også vil å unne partneren din en god vibrerende runde analsex med denne leken.
0
Massasjestav tilbehųr for prostatastimulering
Mia - 10. oct. 2019
Produktet skal vęre for prostatastimulering, men materialet er så slapt at det ikke overfųrer merkbare vibrasjoner til prostata. Produktet passer lett og komfortabelt på plass.
0

Wand Essentials Prostatastimulator til Magic Wand

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00kr 96,75
Inkl. mva.
kr 239,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful