Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
WaterWoman Analmasturbator for Menn 3 stk. var 1

Oversikt

WaterWoman Anal er en hygienisk masturbator utviklet for engangsbruk. Dette betyr ingen opprydding etter bruk - bare kast den!   Hullet i WaterWoman Anal er litt trangere enn den originale versjonen av WaterWoman.   WaterWoman er fremstilt av et tynt, holdbart polyetylen-materiale. Fyll WaterWoman med kroppstemperert vann og påfør litt glidemiddel på hullet. Da er du klar for å begynne!   Du mottar 3 x WaterWoman og 1 x glidemiddel (10 ml).

MerkeWaterWoman
Produkt vekt (g)3
InkludertPrøve av vannbasert glidemiddel
Full lengde (cm)26.5
Indre dybde (cm)20
Diameter (cm)7
Indre diameter (cm)5
Elastisk indre diameterNei
Antall3
PrimærmaterialePE-plast (polyetylen)
FargeLyserosa
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeTysk , Fransk, Dansk, Spansk, Engelsk
SKU11285
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Føles som å knulle en pute.
TheNorwegianReviewer - 22. jun. 2021
Pro: Er veldig soft, og kan fylles med varmt vann for bedre følelse, er vanntett ved bruk (ingen gris) og kommer med flere i pakken. Negativt: En gangs bruk, kan ikke tømmes av vann like lett som ved fylling (Hadde vært kult), Har ingen teksturer, så du føler ikke noe mer enn trykket selv rundt deg, ikke bedre enn handa og måtte finne ut selv hvordan fyllinga skulle gjøres (var bare bilder). Ikke anbefale.
Enkel løsning!
Mircoo - 12. dec. 2020
Funket veldig greit for meg! Enkel i bruk. Anbefales!
Enda bedre enn den virkelige.....
Nikolaj - 24. jun. 2014
Egentlig skal man ikke sammenligne med den ekte varen, for dette gir en helt annen opplevelse. Riktignok var min fųrste tanke om dette virkelig kunne vęre sant, men alle mine tvil ble gjort til skamme. Det er imidlertid vanskelig å beskrive, så jeg vil faktisk bare anbefale å prųve.
0
En god opplevelse
Ayib - 30. jan. 2014
For deg som har sett deg lei av å bruke hånden, er dette en god erstatning. Kort sagt, produktet leverer varene. Det gir en fin fųlelse, men da må du selvfųlgelig fylle den opp med varmt vann. Produktet er "lett å håndtere" og instruksjonene er enkle å fųlge, så det bųr ikke vęre noe problem med det. Så vidt jeg vet er dette et av produktene som er et must å prųve. Du vil ikke bli skuffet og det koster ikke en formue. Til dere snille mennesker.. Gi det et forsųk :)
0
Nesten ekte
Henrik - 16. dec. 2013
Det fųles nesten ekte, lett å bruke. Prųv det! Må ha sendt bud på flere snart.
0
Ikke og anbefaler
Anonymous - 13. mar. 2024
Virkelig kjedelig produkt som ikke føles spesielt behagelig ettersom glidemiddelet går inn i produktet og dermed føles tørt uansett hvor mye glidemiddel du brukte. Siden den er helt glatt, stimulerer den ganske dårlig også. Laget hull i hver eneste en så det dryppet vann overalt og generelt stor og klønete. Kastet til slutt de som var igjen da de aldri ble brukt.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Våt i sengen
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kom til å overfylle den første jeg brukte, og det ble små hull som jeg ikke oppdaget før jeg begynte å bruke den. Samme funksjon som isbitposer, men mye mer skjørt materiale, og dermed lekkasje. Nr. 2 fylte jeg forsiktig så den holdt tett og ga veldig god stimuli! Vær imidlertid veldig forsiktig med å gi for mye trykk av frykt for at den skal gå i stykker. Med litt bedre/tøffere materiale hadde det vært 5/5 hele veien! P.s. Bruk mye glidemiddel!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Endelig!
Anonymous - 13. mar. 2024
Endelig har jeg funnet WaterWoman igjen... Lunkent vann, mye glidemiddel og denne bad boy'en slår nesten sex...? Ikke helt, men en av de rimeligste tingene jeg har kjøpt herfra.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Enda bedre enn den ekte ...
Anonymous - 13. mar. 2024
Egentlig bør man ikke sammenligne med den virkelige tingen, fordi denne gir en helt annen opplevelse. Riktignok var min første tanke om det virkelig kunne være et seriøst produkt, men all min tvil har blitt gjort til skamme. Det er imidlertid vanskelig å beskrive følelsen, så jeg anbefaler faktisk å prøve det.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Ringer
Anonymous - 13. mar. 2024
Dessverre kan du ikke gi 0 stjerner. Du får 3 jævla isbitposer der hullet er litt større, men ellers ingen forskjell. Verste sløsing med penger på lenge
Maskinoversettelse fra sinful.dk

WaterWoman Analmasturbator for Menn 3 stk.

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 109,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful