Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
We-Vibe 4 Plus App-styrt Par Vibrator var 1

Oversikt

We-Vibe 4 Plus App-styrt Parvibrator er en oppdatert og forbedret versjon av verdens mest populære parvibratorer, som har hjulpet kunder verden over med å få enda bedre sex! Den lekre We-Vibe 4 Plus App-styrt Parvibrator brukes under sex, hvor den stimulerer kvinnens g-punkt og klitoris samtidig som dere nyter hverandre. Dermed forsterker vibratoren opplevelsen og gjør det mulig å få enda mer intense orgasmer.

Den forbedrede udformingen gjør at We-Vibe 4 Plus har en bedre passform og holdes bedre på plass enn den tidligere versjonen. Dette gir dere bedre kontroll og enda mer effektiv stimulasjon. Klitorisvibratoren følger kroppens konturer. Denne redesignede g-punktsstimulatoren er formet slik at den er mere behagelig å bruke og den treffer g-punktet mere effektivt.

Vibratoren bortskjemmer dere med forskjellige vibrasjonsprogrammer for en enda større nytelse. We-Vibe 4 Plus App-styrt Parvibrator fjernstyres via en app på din smartphone som gir deg mulighet for å stille inn vibrasjonsmønstrene og intensiteten slik at dere får akkurat den stimuleringen dere ønsker. Last ned We-Vibes We-Connect smartphone-app til Android her>> og til iPhone her>> .

We-Vibe 4 Plus er laget i medisinsk silikon og den har derfor en myk og behagelig overflate. Den føles enda mer deilig mot huden hvis dere bruker den sammen med et vannbasert glidemiddel. Glidemiddelet gjør dessuten g-punktsstimulatoren mere behagelig å innføre.

We-Vibe 4 Plus er 100 % vanntett og kan derfor selvfølgelig nytes i dusjen eller som en del av ekstra våte leker. Vibratoren har et stilrent og diskret design og leveres med en hvit USB-ladestasjon.

TESTVINNER: We-Vibe 4 er kåret som det beste parproduktet i en test i den svenske avisen Aftonbladet. OBS: For noen par krever det litt øvelse før We-Vibe virker optimalt og man må bli kjent med den først. Andre får full glede af vibratoren fra første gang. We-Vibe fungerer best i følgende stillinger: misjonær, skje og med kvinnen på toppen.

MERK: Fjernkontroll er IKKE inkludert. Ønsker du en We-Vibe 4 Plus Parvibrator med App og Fjernkontroll som kan styres både med fjernkontroll og via smartphone, kan du kjøpe den her i butikken.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Liten, men pepperaktig
Anonymous - 13. mar. 2024
We-vibe er en fantastisk vibrator for par. Vibratoren kan styres med knappene eller en app. Det var noen mindre problemer med appen, spesielt på enkelte telefoner. Den ytre stimulerende delen av vibratoren er veldig kraftig, den indre motoren kunne vært litt kraftigere/flere vibrasjonsinnstillinger. Den indre delen treffer ikke alltid riktig sted så lett, men ved å endre posisjon fungerer det bra. Jeg er sikker på at kjæresten din også vil nyte opplevelsen.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Svar
Anonymous - 13. mar. 2024
Godt og koselig
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Strålende oppgradering
Anonymous - 12. sep. 2013
Vi har hatt We-vibe 2 i et par år og har vært veldig fornøyd med den. Noen ganger har vi imidlertid hatt litt problemer med å holde den "på plass" under sex. Men jeg skal love deg at den nye versjonen er midt i blinken. Den kan brukes uten at vi trenger å bruke hendene for å holde den på plass. Min kone elsker også vibrasjonene, de er noe sterkere enn i den andre versjonen. Jeg klager absolutt ikke heller. Jeg synes den nye versjonen er litt dyr, men med tanke på hvor mye vi kommer til å ha glede av den i fremtiden, hadde jeg gjerne betalt dobbelt så mye for den ;o)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
En gave som fortsetter å gi
Anonymous - 8. oct. 2014
Mannen min ga meg We-Vibe 4 i gave, og jøss for en gave som bare fortsetter å gi. Den er enkel å sette på plass, og den holder seg på plass. Den sitter så godt at jeg lett kan gå rundt med den uten å bekymre meg for at den skal skli ut, noe som gjør den perfekt til frekk underholdning, både alene og i par. De ulike programmene er gode, og jeg fant raskt den innstillingen som passet meg best. I begynnelsen var jeg litt engstelig for å ha både den og penisen inne samtidig, men da vi først kom i gang, var det ikke noe problem. Ulempen er at den kan bråke litt før den er på plass, og at den ikke er optimal for kun ekstern bruk. En annen ting er at fjernkontrollen ikke fungerer så langt, og at det er litt vanskelig å sette den opp. Men når det er sagt, vil jeg gjerne ha mitt nye leketøy og kan trygt anbefale det hvis du vil kjøpe en gave som er virkelig morsom og gir mange timers glede.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Glir ut
Anonymous - 13. mar. 2024
Har bare prøvd én gang. Ikke det beste resultatet, sklir ut. Jeg hadde imidlertid nettopp brukt smøremiddel før bruk. Skal prøve uten neste gang. Håper virkelig vi får glede av den.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Alle burde eie den!
Anonymous - 13. mar. 2024
Alle kvinner/par bør eie en We-vibe 4 plus! Vi kjøpte den og har ikke angret i det hele tatt. Mannen i forholdet er bortreist alle hverdager på jobb, og med denne lille lilla tingen kan vi opprettholde et "sexliv". Han kan styre den selv når han er i Norge, og vi kan snakke i telefonen samtidig. Jeg vil absolutt anbefale ALLE å kjøpe denne, du kommer ikke til å angre. Når vi er sammen har vi også prøvd den, til stor glede for oss begge. Den holder seg der den skal og faller ikke ut. Det er i hvert fall det vi opplever. Denne lille tingen har virkelig krydret sexlivet vårt, som vi alltid prøver å gjøre mer spennende enn det allerede er. Så bare kjøp den :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Både og
Anonymous - 1. nov. 2017
WeVibe er ypperlig til samleie der partneren din også kan kjenne vibrasjonene. Den har imidlertid vanskelig for å treffe klitoris og har hatt mye problemer med Bluetooth-tilkoblingen som er nødvendig når du vil bruke appen (selv eller når partneren din bruker den). Den mister tilkoblingen OFTE.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

We-Vibe 4 Plus App-styrt Par Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful