Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
We-Vibe Classic Parvibrator  var 1

Oversikt

We-Vibe Classic er en ny utgave av den klassiske We-Vibe, og som nå er laget i det mykeste silikonmateriale. Det er det bestselgende produkt innen parleketøy. Den kan benyttes under sex, hvor den stimulerer kvinnens g-punkt og klitoris, og mannens skaft, samtidig som dere nyter hverandre.  Vibratoren er programmert med 10 ulike vibrasjonsinnstillinger, men dere kan også lage deres egne individuelle vibrasjonsprogrammer, som kan lagres, og hvor dere selv velger lengde og intensivitet på, akkurat som dere selv ønsker det.  Det unike ved We-Vibe Classic er at den utover å kunne styres med den medfølgende fjernbetjeningen, også kan fjernstyres via We-Vibes We-Connect App smartphone applikasjon. På den måten kan den både brukes som en allminnelig parvibrator, når dere er sammen, eller som langdistanselek, hvis dere for eksempel sitter i hvert deres land.  We-Vibe Classic har samme gode passform og fleksibilitet som de andre modellene, så dere er sikret effektiv og nytelsesfull stimulasjon mens dere er sammen.  Da vibratoren er fremstillet i medisinsk silikon, har den en myk og behagelig overflate. Vi anbefaler å bruke We-Vibe sammen med en god vannbasert glidekrem, så den føles enda mer behagelig og glatt, og blir enklere å innføre.  We-Vibe Classic er 100 % vanntett og dere kan derfor også ta den med i dusjen eller badekaret. Den er enkel å rengjøre, og kan vaskes i varmt vann og med nøytral såpe, og bruk etterfølgende gjerne en sexleketøysrengjøring, for ekstra høy hygiene. Vibratoren leveres i en hvit eske, som både fungerer som opplader og og oppbevaring. Etter 4 timers oppladning, kan den gi dere opp til 3 timers fornøyelse.  Vær oppmerksom på at for noen par krever det litt øvelse for å få We-Viben til å fungere optimalt. Man skal lære den og kjenne, og justere den på plass. We-Vibe fungerer best i følgende stillinger: Misjonær, skje og med henne øverst. 
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig fornøyd
HappyGirl - 1. oct. 2017
Dette produktet skuffet ikke! Veldig lett å bruke både alene og med kjæresten. Den har flere forskjellige innstillinger for vibrering noe som gjør det spennende å prøve forskjellige og lett å finne det som passer seg selv. Kobler man den til mobilen kan man lage sine egne vibrereingsprogrammer noe som gjør det enda mer spennende. Om du velger å bruke fjernkontrollen eller mobilen så har den en god rekkevidde som er veldig positivt! Vibratoren er veldig elegant å se på, og har en veldig god kvalitet. Boksen den kommer i (som også er ladestasjonen) gjør det enkelt å gjemme den bort, men fortsatt ha den lett tilgjengelig. Den lager minimalt med lyd, noe som er veldig bra om man skulle ha lyst til å ta den med ut av soverommet ;) Vi er veldig fornøyd med dette produktet og kan absolutt anbefale dette!
Kona elsker det
Anonymous - 4. apr. 2017
Kona mi har vanskelig for å få orgasme når vi har sex, så jeg tenkte vi skulle prøve å kjøpe noen sexleketøy vi kunne bruke under sex. Vi kjøpte denne, og den har virkelig slått an hos fruen. Nå kommer hun mye oftere enn før, og det er så deilig å se. Det er også noen veldig frekke vibrasjoner på penis, og hele greia er strammere fordi den sitter og fyller henne litt. Det var et godt kjøp.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

We-Vibe Classic Parvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful