TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
We-Vibe Classic Parvibrator  var 1

We-Vibe Classic Parvibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

We-Vibe Classic er en ny utgave av den klassiske We-Vibe, og som nå er laget i det mykeste silikonmateriale. Det er det bestselgende produkt innen parleketøy. Den kan benyttes under sex, hvor den stimulerer kvinnens g-punkt og klitoris, og mannens skaft, samtidig som dere nyter hverandre.  Vibratoren er programmert med 10 ulike vibrasjonsinnstillinger, men dere kan også lage deres egne individuelle vibrasjonsprogrammer, som kan lagres, og hvor dere selv velger lengde og intensivitet på, akkurat som dere selv ønsker det.  Det unike ved We-Vibe Classic er at den utover å kunne styres med den medfølgende fjernbetjeningen, også kan fjernstyres via We-Vibes We-Connect App smartphone applikasjon. På den måten kan den både brukes som en allminnelig parvibrator, når dere er sammen, eller som langdistanselek, hvis dere for eksempel sitter i hvert deres land.  We-Vibe Classic har samme gode passform og fleksibilitet som de andre modellene, så dere er sikret effektiv og nytelsesfull stimulasjon mens dere er sammen.  Da vibratoren er fremstillet i medisinsk silikon, har den en myk og behagelig overflate. Vi anbefaler å bruke We-Vibe sammen med en god vannbasert glidekrem, så den føles enda mer behagelig og glatt, og blir enklere å innføre.  We-Vibe Classic er 100 % vanntett og dere kan derfor også ta den med i dusjen eller badekaret. Den er enkel å rengjøre, og kan vaskes i varmt vann og med nøytral såpe, og bruk etterfølgende gjerne en sexleketøysrengjøring, for ekstra høy hygiene. Vibratoren leveres i en hvit eske, som både fungerer som opplader og og oppbevaring. Etter 4 timers oppladning, kan den gi dere opp til 3 timers fornøyelse.  Vær oppmerksom på at for noen par krever det litt øvelse for å få We-Viben til å fungere optimalt. Man skal lære den og kjenne, og justere den på plass. We-Vibe fungerer best i følgende stillinger: Misjonær, skje og med henne øverst. 
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig fornøyd
Dette produktet skuffet ikke! Veldig lett å bruke både alene og med kjæresten. Den har flere forskjellige innstillinger for vibrering noe som gjør det spennend... Les mer
HappyGirl - 1. oct. 2017

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful