TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
We-Vibe Passionate Play Collection var 1

We-Vibe Passionate Play Collection

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Her er settet som inneholder alt du har bruk for til en forførende aften. We-Vibe Passionate Play Collection er en spesialutgave av en av storfavorittene innenfor sexleketøy til par. Den har også vunnet prisen som “Årets beste sexleketøy til par” på Xbix Awards.

Settet inneholder den klassiske We-Vibe, også en flott, liten vibrator som heter Tango, i tillegg til et silkeskjerf, som både kan benyttes som et blindfold eller til milde bindeleker.

We-Viben kan styres trådløst enten fra fjernkontrollen som følger med, eller dere kan installere en enkel og brukervennlig app på deres smarttelefon. Da kan dere ta kontroll over vibratoren, uansett om dere er i samme rom eller på hver deres side av jordkloden.

We-VIben har 10 forskjellige vibrasjonsmuligheter og dere kan også sammensette deres egne programmer, med mange pirrende kombinasjoner. Etter en full oppladning på 4 timer, kan We-Viben gi dere 3 timer med full fornøyelse. Tango har 8 vibrasjonsmuligheter, og en knapp som forteller deg når den er på vei til å gå tom for batteri. Etter 90 minutters oppladning, kan Tango kjøre i opp til 2 timer.

Vibratorene er laget i medisinsk silikon og ABS-termplast, og er helt fri for ftalater og latex. De er begge oppladbare og vanntette. De rengjøres enkelt ved å skylle dem i varmt vann, og deretter bruke en sexleketøysrengjøring.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful