TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Whisperz Dirty Talk Analplugg var 1

Whisperz Dirty Talk Analplugg

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Gjør dirty talk-en enda frekkere! Med denne stemmeaktiverte analpluggen fra Whisperz kan du få partnerens bakdel til å riste løs ved å snakke frekt til ham eller henne.

Den kraftfulle analpluggen kan kontrolleres med både stemmer og musikk ved hjelp av en innebygget mikrofon og fjernkontrollen. Utforsk pluggens 7 vibrasjonsmønstre og 3 hastigheter eller bruk den stemmeaktiverte funksjonen til å skreddersy vibrasjoner ved å hviske frekke hemmeligheter inn i mikrofonen. Ønsker du å gi stimuleringen et eksta overraskelsesmoment kan du sette på favorittsangen og la den styre vibrasjonene i bakdøra.

Skjem bort partneren din når dere er hjemme eller få ham eller henne til å bite seg i leppen når dere er ute i offentligheten. Fjernkontrollen har en rekkevidde på opptil 7,5 meter og lar deg dermed kontrollere partnerens nytelse på avstand.

Pluggen er velegnet til litt mer erfarne analentusiaster med en diameter på 4,3 cm og innførbar lengde på 10,5 cm. Pluggens avrundede tupp og silkemyke silikonoverflate føles herlig mot huden og opplevelsen blir enda bedre med en god porsjon vannbasert analglidemiddel. 

I tillegg er pluggen sprutsikker og kan derfor rengjøres med en våt klut eller antibakteriell sexleketøysrens for å opprettholde en god hygiene.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful