TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Whisperz Dirty Talk Prostatavibrator var 1

Whisperz Dirty Talk Prostatavibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Det å hviske søte, sexy ord til partneren din er blitt lettere enn noen gang! Med denne stemmeaktiverte, vibrerende prostata-pluggen fra Whisperz, vil deres dirty talk ta prostata-nytelse til nye høyder.

Denne pluggen er formet for nytelse med tilfredsstillende tykkelse og et buet hode for presis stimulering av prostata! Den rocker 7 vibrasjonsmønstre, 3 hastigheter og en stemmeaktiveringsfunksjon som gir uendelige stimulerende opplevelser. Kontroller den med stemmen din, med fjernkontrollen eller for enda mer oppsiktsvekkende opplevelser, sett på favorittsangen din og la tonene lede vibrasjonene i partneren din via den innebygde mikrofonen.

Med en rekkevidde på opptil 7,5 meter kan du gi partneren din en gledelig overraskelse med fjernkontrollen mens du er hjemme, eller få dem til å krølle tærne offentlig med alt fra litt kiling til sterkere nytelse. 

Denne potente anal-hviskeren passer for de litt mer trente analeventyrerne med sin litt tykkere 11 cm innsettbare lengde og diameter på 3,8 cm. Den avsmalnende spissen og silkemyke silikonet i samarbeid med ditt favoritt anal glidemiddel vil få denne summende gleden til å gli inn med tilfredstillende letthet.

Den er sprutsikker for enkel rengjøring med vann og mild såpe eller antibakteriell sexleketøysrens for god hygiene.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fornøyd med produkte
Den kan nok være en tanke stor. Bruker lit tid for og få den på plass. Fungerer veldig bra når den er på plass kunne vibrere litt mere.Roger - 1. jan. 2022
Bra kvalitet og funker som den skal.
Den er en fin størrelse ikke for stor bra kvalitet og bra batteri men foreslår å lade på forhånd siden det er veldig skuffende når den går tom før du er ferdig ... Les mer
trudilat - 30. nov. 2021

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful