Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Willie City Luxe Realistisk Dildo 21 cm var 1

Willie City Luxe Realistisk Dildo 21 cm

3 FOR 600,-
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 249,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Tenner du mest på realistiske onaniopplevelser? Da er denne naturtro dildoen fra Willie City midt i blinken for deg!

Dildoen har mange realistiske detaljer, deriblant blodårer, pung og penisstreng. Disse gir ikke bare dildoen et naturlig utseende, men også en mer virkelighetsnær opplevelse når du leker med din nye venn. Dildoen har dessuten tolags-PVC som gir den en hard kjerne, samtidig som den føles myk og deilig utenpå.

Med sin kraftige sugekopp i enden, gir dildoen deg et hav av muligheter til å eksperimentere med forskjellige stillinger. Du kan for eksempel sette dildoen fast på flisene i dusjen, og nyte våt og håndfri lek.

Sugekoppen fungerer dessuten som en stopper og det er derfor mulig å feste dildoen til et seletøy, så partneren din også kan ta del i leken.

Willie City Luxe Realistisk Dildo 21 cm kan føres 15 cm inn og har en diameter på 4,1 cm. Dildoen sørger derfor for fyldig, men ikke overveldende stimulering, hvilket gjør den egnet til både nybegynnere og erfarne dildobrukere.

MerkeWillie City
Produkt vekt (g)320
Full lengde (cm)21
Innførbar lengde (cm)15
Diameter (cm)4.1
PrimærmaterialePVC
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk , Nederlandsk
SKU23002
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk!!!
M - 20. jan. 2021
Denne nådde så syyyykt opp til forventningene. Den ser kjempeekte ut, den føles ganske ekte, og å bare ta i den når jeg hadde kommet meg i dusjen tente meg. Man kan bare lukke øynene og nyte den. Eneste ulempen er at den gled litt ned på veggen i dusjen men det gikk bedre når jeg tørket sugekoppen først. Føler meg pult. Hade
Super opplevelse
Scorpio - 19. sep. 2020
Fra det ųyeblikket den kom ut av pakken, var vi begge glade for å leke med den. Det fųltes deilig å ta på, passe mykt, men hardt nok til å trenge inn på de riktige stedene. Spesielt når vi tok det i munnen og slikket og sugde det fųltes godt og skrudde på oss begge (bare husk god rengjųring når spillet er over så det er klart til neste gang). Passer også godt i en sele. Det var litt lite for vår smak sammenlignet med vaginal lek, men så har vi andre og bedre for den oppgaven. På den annen side fungerer det veldig bra for anallek.
0
Perfekt leketųy
Matti - 1. feb. 2021
Det er et veldig bra sexleketųy. Min kone elsket det. Hun sa at det fųles som en ekte D. Det er mykt og bųyelig. En perfekt dildo! Jeg anbefaler dette produktet.
0
Perfekt leketųy
Matti - 31. jan. 2021
Det er en veldig god dildo. jeg kjųpte det
0
Overraskende realistisk
Aleksandra - 26. sep. 2020
Ser ut og fųles veldig realistisk. Sugekoppen er også 10/10, prųvde å bruke på flisene i dusjen og den ble stående til tross for fuktigheten. Det beste av alt er at du også kan feste en penisring uten problemer og feste den til en hvilken som helst sele. Kan absolutt anbefale for de som er lei av å bare ligge i sengen og bruke en dildo og som som vil prųve flere stillinger.
0
Lerssis herlighet
Anonymous - 13. mar. 2024
Ellers et flott autentisk produkt når det gjelder materiale og følelse, men det hadde et hull/revne i det fra et sted. Den som viftet med den har ikke lange negler, så det forblir et mysterium.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Operasjonell
Anonymous - 13. mar. 2024
En veldig god dildo for nybegynnere. Det eneste minus er sugekoppen, som ikke fungerer for meg, men den er lett å holde.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Helt fantastisk....
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjæresten likte den veldig godt, hun kom mye når hun fikk den i munnen. Utrolig godt sug plopp fast steinhard. Skikkelig formet og ådret løs kuk.
Maskinoversettelse fra sinful.se
KJÆRLIGHET!
Anonymous - 13. mar. 2024
Perfekt å bruke alene som den er, også sammen med et annet leketøy som Satisfyer. Veldig deilig å bruke sammen med en partner også!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Myk og glatt
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne dildoen er så realistisk og komfortabel at den er verdt hver eneste krone!
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful