TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Womanizer W100 Klitorisstimulator var 1

Womanizer W100 Klitorisstimulator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Womanizer er den første stimulator i verden som stimulerer klitoris med lufttrykk i stedet for vibrasjoner. Dette gir deg derfor en helt unik og deilig opplevelse. 

Den skal holdes helt tett inntil huden slik at den omringer men ikke rører klitoris. Når du starter stimulatoren vil den lage luftbølger i forskjellige mønstre, som gir en lett og sugende følelse, som er veldig stimulerende. Den skifter også mellom å suge og blåse, som gir en vibrerende følelse og enda større nytelse. Stimulatoren gir deg målrettet stimulering og du kan velge mellom forskjellige luftmønstre og dermed bestemme hvor intens stimuleringen skal være. Det er ingen andre sexleketøy på markedet som kan gi samme følelse som Womanizer. Womanizer leveres med en oppbevaringseske med glidelås. TOPPKARAKTER: Den skandinaviske sexleketøys eksperten Joanb.dk har anmeldt Womanizer og kalder den for " Universets beste så langt". I anmeldelsen skriver hun bl.a. "I'm blown away!", "I Love it!" og "...den skal eies, trust me!". TIPS: Womanizer kan også brukes på brystvortene, hvis du ønsker pirrende stimulering av dem. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Wow
Dette var det produktet alle snakket og tilslutt gikk min bedre til innkjøp av en. Og det finnes bare ett ord for det føltes: wow Som oftest strever jeg med å o... Les mer
Hulder - 6. nov. 2016
Helt ny opplevelse
Dette var noe nytt og spennende, som så absolutt var verd pengene ! Trøndermiss92 - 19. aug. 2016

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful