Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
XL Sucker Digital Penispumpe var 1

XL Sucker Digital Penispumpe

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

XL Sucker er en kvalitetspenispumpe som lager vakuum direkte rundt din penis. Når et vakuum oppstår rundt penisen din, vil blodtilførselen øke og dermed også størrelsen på penis. Begynn sakte for best mulig resultat. Påfør litt vannbasert glidemiddel på bunnen av pumpen, sett inn penis (ikke tekstiklene) og pump forsiktig med håndtaket. Det er to knapper foran på pumpen: den øverste knappen er for å starte displayet, hvor trykket vises. Den nederste knappen er for å slippe luft inn i pumpen, slik at vakuumet minskes. Ikke bruk pumpen dersom det er smertefullt. Pumpingen bør være moro og stimulerende.

Info om XL Sucker digital penis pumpe:

- Air release med trykk på en enkelt knapp (nederste knapp). - Høyteknologisk PSI display, med blått bakgrunnslys. - Handy pumpehåndtak. - 2 x N batterier er påkrevd (medfølger). - Fremstillet av TPE og ABS plast. Merk: Det er ikke mulig å forstørre penis permanent med en penispumpe, men dersom du bruker den ofte, f.eks. før sex vil du oppleve en god effekt.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Et relativt funksjonelt spill
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er litt vanskelig å rengjøre røret fordi elektronikken i manometeret er direkte eksponert, og vann kommer lett inn i manometeret. Selve silikonhylsen er mye mer behagelig enn jeg hadde forventet, og pumpen fungerer også perfekt. Vanskelig å si noe om sluttresultatet, da det vil ta minst seks måneder å fullføre. Av en eller annen grunn fungerer ikke trykkutløsningsventilen, men trykket kan også frigjøres ved å åpne silikonhylsen.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful