TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Xmas Fantasies Sexleketøy Sett var 1

Xmas Fantasies Sexleketøy Sett

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Xmas Fantasies Sexleketøy Sett er ideelt for de som ønsker å eksperimentere med sexleketøy for første gang. Settet inneholder alt dere trenger for å få temperaturen til å stige i løpet av julen. Med Xmas Fantasies Sexleketøy Sett får dere:

- En multi-speed vibrator egg med fjernkontroll som kan brukes til pirrende leker. Med fjernkontrollen, kan han ta kontroll over hennes nytelse. - Et sett med røde plysj-håndjern, som kan åpnes både med nøkkel og en knapp på håndjernene. - To prøvepakker med vannbasert glidemiddel, hver på 4 ml. Den ene av dem er nøytral, mens den andre har jordbærsmak. - En erotisk DVD, Bedtime Stories 3, med frekke scener bl.a. med pornostjernen Carla Cox. - En rød multi-speed dildovibrator med glimmer og pyntestein langs bunnen. Vibratoren har en diameter på 2,8 cm og en lengde på 15,4 cm. - En rød sateng blindfold. Når synet blir satt ut av spill, blir annen stimuli mer intens og pirrende. - En myk kilefjær, godt egnet sammen med blindfolden. - En fleksibel penisring med vibrator, som gir ekstra nytelse under sex. - En massagelys, ideelt for deilig og avslappende kroppsmassasje. Lyset smerter til en olje som kan dryppes på huden. - En håndfull kunstige røde roseblader, som kan sette stemningen.

Merk: Både dildo vibratoren og vibrator egget bruker 2 stk. AA-batterier. Selges separat.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful