TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
XouXou E-Stim Rabbitvibrator var 1

XouXou E-Stim Rabbitvibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Hvis du kan tenke deg å kombinere mild elektrostimulering med de deilige vibrasjonene til en rabbitvibrator, er dette leketøyet fra XouXou et godt valg. Den kommer med et fleksibelt, kurvet skaft for G-punkt stimulering, en leken bunny for klitoris og en metallplate på begge sider av skaftet for kriblende e-stim-pulser.

Den mellomstore rabbitvibratoren er et godt valg for både nybegynnere og mer erfarne ivrige brukere av sexleketøy. Påfør en sjenerøs mengde med vannbasert glidemiddel på skaftet før du fører den inn og nyt de tre hastighetene og de fire mønstrene som får både skaftet og kaninen til å vibrere mot de mest følsomme områdene.

Når du er klar for nye stimuli, kan du aktivere den ene e-stimstyrken ved å holde lynknappen nede så lenge du føler for det. Så snart du slipper, vil de milde elektroimpulsene stoppe. Vær oppmerksom på at begge kontaktpunkter må berøre huden din for at du skal kjenne elektroimpulsene.

Vibratoren er vanntett og lett å rengjøre med varmt vann eller mild såpe eller en sexleketøyrens. Den bruker 2 x AAA-batterier, som selges separat.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful