TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
XouXou Vibrating Expander Buttplugg var 1

XouXou Vibrating Expander Buttplugg

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 949,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00kr 96,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 200 ml
kr 199,00kr 149,25
Inkl. mva.

Oversikt

Prøv denne vibrerende buttpluggen fra XouXou når du vil begi deg ut på nye analeventyr! Den dobbelt-hakkede formen vil gi deg en ny utfordring og en tilfredsstillende følelse av fylde. Som om ikke det var nok, kan vibrasjonene kontrolleres med en trådløs fjernkontroll.

Aktiver pluggens motor før innsetting. Klem de fleksible spissene sammen og påfør en sjenerøs mengde vannbasert analt glidemiddel før du sakte fører pluggen inn. Når den er på plass, utvides den tilbake til sin opprinnelige form, og du kan nyte de 3 vibrasjonshastighetene og 9 mønstrene som får begge spissene til å vibrere.

Styr fjernkontrollen selv eller la partneren din ta kontroll for spennende overraskelser når du minst venter det. Den har en rekkevidde på omtrent 5 m. Stikkontakten kan lades med den medfølgende USB-kabelen, men fjernkontrollen bruker 1 x AAA-batteri som selges separat.

Rengjør den vanntette pluggen med varmt vann og mild såpe eller sexleketøysrens for utmerket hygiene. Oppbevar vibratoren i den medfølgende oppbevaringsposen.

MerkeXOUXOUProdukt vekt (g)68InkludertOppbevaringsposeFull lengde (cm)9Innførbar lengde (cm)7Diameter (cm)4.5Bredde (cm)4.5Strømkilde1 x AAA (Ikke inkludert), USB-laderBrukstid (min)40Vibrasjonsmønster9Vibrasjonshastigher3PrimærmaterialeSilikonFargeSvartAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeSpansk, Engelsk, Fransk, Svensk, Tysk , Italiensk, Norsk, Russisk, DanskSKU24538
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful