Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Xtreme Head Exciter Onaniprodukt var 1

Oversikt

Hvis du ønsker en annerledes onaniopplevelse og kraftig stimulasjon av penishodet, uten å måtte løfte en finger, er Xtreme Head Exciter perfekt til deg. Xtreme Head Exciter er et sylinderformet rør, med et mykt sleeve innvendig, som har stimulerende nupper. For at de stimulerende nuppene kan pirre på den helt riktige måten, er sleevet luftig og sylinderen romslig. Slik bruker du Xtreme Head Exciter: Påfør vannbasert glidemiddel i sleevet og innfør penis. Ved bruk av et vannbasert glidemiddel, vil du få en mykere og glattere opplevelse. Når du starter produktet, vil du kunne føle hvordan den innvendige delen av sylindere begynner å bevege seg frem og tilbake, slik at penishodet blir stimulert. Head Exciter har to forskjellige hastigheter, som du justerer i siden av sylinderen. Du kan dermed oppnå en intens stimulering, som er meget behagelig. Det er også et håndtak på siden, som gjør den enkel å styre og holde rundt Xtreme Head Exciter. Etter bruk tar du bare det innvendige sleevet ut, og vasker det. Bruk eventuelt en rengjøringsspray til sexleketøy, for å få det beste resultatet. La Xtreme Head Exciter bli helt tørr, før du plasserer sleevet tilbake i sylinderen. Xtreme Head Exciter bruker 4 x AA batterier, som selges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Xtreme Head
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig skuffende, trodde jeg skulle ha en fin hyrdetime med myself.... Xtrem-hodet er både klønete og uhåndterlig, og jeg får bare stimulert den ytre delen av penis.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Xtreme Head Exciter Onaniprodukt

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful