Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
You and Me Erotisk Spill var 1

Oversikt

You and Me er et erotisk spill som vil føre dere nærmere hverandre. Spillet inneholder: 90 kort (som er inndelt i "hans" og "hennes"), et timeglass og en terning, som viser "me", "you" eller "?". Terningen bestemmer hvilket kort du skal trekke og hvem som skal gi eller motta instruksjonene på kortet.

You and Me er perfekt til par som søker utfordringer og som ønsker ekstra tips til hvordan dere kan forføre hverandre. Timeglasset kan brukes som et ekstra pirrende element, hvis noen av oppgavene skal vare i en bestemt tid.

Spillet handler om å få samlet så mange hjerter som mulig og den som har flest til slutt vinner.

Før dere starter kan dere godt finne frem et glidemiddel, en deilig massasjeolje, et bindebånd og et blindfold for å skape en enda bedre opplevelse. Spillet er på lettlest engelsk.

MerkeCreative Conceptions
Produkt vekt (g)315
InkludertTerning, Timeglass, Kort
Full lengde (cm)21
Bredde (cm)15
FargeSvart
Språk på emballasjeEngelsk
SKU14604
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kjempegøy spill.
Kåtsekk - 23. jul. 2022
Der var ikke enkelt å holde seg til bare kortene inntil en vant spillet. Her får man muligheten til å lære hverandre å kjenne på en helt annen måte.
Virkelig frekk
Natasha - 16. sep. 2020
Spillet har blant annet blitt brukt til en frekk kveld hvor vi gikk gjennom de fleste kortene. Det er mange forskjellige utfordringer og metoder for å erte partneren din (og deg selv). Det er noen scenarier som må spilles ut, samt mange forskjellige metoder og steder som må tilfredsstilles. Det vil definitivt vęre et spill om hvor lenge du kan holde det inne fųr det hele flytter over til sengen. Det eneste minuset er timeglasset, som egentlig ikke fungerer ettersom du ikke kan holde ųye med det mens du utfųrer en oppgave. Vi brukte den ikke.
0
Erting
Nysgjerrig - 19. aug. 2020
Fųrste gang det ble brukt var det litt skummelt, for hva om det var noe jeg ikke ville ha og jeg ikke hadde flere "hopp"-kort? Jeg fant imidlertid raskt ut at det var en super morsom, pirrende og ny måte å skjemme bort og bli kjent på. Og vi er generelt enige om hva vi begge kanskje ikke vil prųve, selv om det bare er noen få av disse oppgavene. Og konkurranseelementet i det gjųr det også ganske morsomt, fordi du kan ta et valg. Du velger da kanskje at partneren får oppgaven, men også poengene :D. Så, superkoselig og pirrende. Ikke så bra med timeglass som tidsindikator, da vi konsentrerer oss om oppgaven ;). I stedet bruker vi bare en nedtelling på telefonen.
0
Tilbakemelding
Seija Nenonen - 29. oct. 2020
Jeg ble overrasket da spillet var på engelsk. Til min fortvilelse må noen av ordene slås opp i en ordbok, noe som påvirker stemningen og bruken av spillet.
0
Superfrekk
Anonymous - 13. mar. 2024
Spillet er for eksempel perfekt for en frekk kveld på byen. Vi har gått gjennom de fleste kortene. Det finnes mange utfordringer og metoder for å pirre partneren din (og deg selv). Det er noen scenarier som må spilles med forskjellige steder osv. Det kommer definitivt til å bli et spill om hvor lenge dere holder ut før dere begge havner i sengen! Den eneste ulempen er timeglasset som ikke fungerer som det skal, ettersom du ikke kan holde det på når du gjør en oppgave. Vi brukte det ikke.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
anmeldelse av spillet
Anonymous - 13. mar. 2024
Bra spill, litt uklare instruksjoner. Godt forspill
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Krydre sexlivet ditt
Anonymous - 8. mar. 2022
Jeg lette etter brettspill av denne typen på engelsk, fordi mannen min ikke forstår finsk. Dette var et godt kjøp, oppgavene var morsomme og fungerte godt som forspill. Jeg anbefaler det!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Et godt spill
Anonymous - 13. mar. 2024
Du lærer nye ting om partneren din mens du spiller dette spillet. Ikke alle kortene ble lært utenat, men du kan legge dem bort.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Et fantastisk spill!
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er den desidert heteste kampen vi noensinne har spilt. Vi lærte nye sider av hverandre og ble heite gjennom hele spillet. Vi endte opp med å ha sex to ganger i løpet av en time. Virkelig flørtende, gode og også morsomme og intime spørsmål. Definitivt hele 5 stjerner!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Litt for særegen?
Anonymous - 13. mar. 2024
Første gang vi prøvde sexspill, ble vi overrasket, men ikke på en positiv måte. Kompliserte regler. Tåpelig fokus på rollespill som ingen av oss liker. Ingen utviklingskurve som tar hensyn til opphisselse - ikke noe for jenter i hvert fall. Ble mer stresset enn inspirert.
Maskinoversettelse fra sinful.se

You and Me Erotisk Spill

kr 239,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful