TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
You2Toys Love Ball & Touch Vibrator var 1

You2Toys Love Ball & Touch Vibrator

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 649,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.

Oversikt

Love Ball fra You2Toys er et vibratoregg som gir det lille ekstra. Fjernkontrollen fungerer også som en vibrator – du får dermed to vibrerende underverker å leke med. Del det med partneren din eller ha den helt for deg selv.

Det glatte egget er utstyrt med en praktisk tråd for enkel fjerning. Aktiver motoren ved å holde strømknappen nede i 3 sekunder, og påfør vannbasert glidemiddel før innsetting. Når egget er på plass, kan de tre vibrasjonshastighetene og de syv mønstrene justeres ved hjelp av fjernkontrollen.

Den runde fjernkontrollen har like mange vibrasjonsmoduser, som du kan aktivere ved å dobbeltklikke på den midterste knappen. Vær oppmerksom på at når du har aktivert vibrasjonene i fjernkontrollen, slutter den å kontrollere eggets vibrasjoner. Den vil fungere som en fjernkontroll igjen når dens egne vibrasjoner er slått av.

Begge deler kan lades med den medfølgende magnetiske USB-kabelen. Rengjør de vanntette vibratorene med varmt vann og mild såpe eller sexleketøysrens for utmerket hygiene.

MerkeYou2ToysProdukt vekt (g)55Full lengde (cm)15Innførbar lengde (cm)8Diameter (cm)3StrømkildeMagnetisk USB-laderBrukstid (min)90Vibrasjonsmønster7Vibrasjonshastigher3PrimærmaterialeSilikonFargeLillaAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeRussisk, Dansk, Norsk, Spansk, Svensk, Italiensk, Nederlandsk, Tysk , Fransk, EngelskSKU24557
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful