TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Zado Justerbar Halsbånd var 1

Zado Justerbar Halsbånd

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 429,00
Inkl. mva.
Velg Størrelse:
One Size

Oversikt

Tilfør litt erotisk eleganse til ethvert antrekk med dette halsbåndet i skinn og metall fra Zado og la D-ringen foran vise at du er klar til å leke.

Lukingen med spenner gir en justerbar passform og valget mellom et halsbånd som sitter litt løst eller en choker-lignende look. Kombinasjonen av lær og metall utstråler erotikk, perfekt som en siste touch til kinky fetisj-antrekk eller for å brukes med hverdagsklærne dine som et diskré tegn på din villere side.

Bruk D-ringen foran for å feste et glitrende anheng (ikke inkludert) for ekstra glamour, eller fest et bånd eller annet sikkerhetsutstyr (ikke inkludert) for litt ekstra kink.

MerkeZadoProdukt vekt (g)118Full lengde (cm)49Bredde (cm)3Omkrets (cm)36 | 44Elastisk omkretsNeiStørrelseOne SizePrimærmaterialeLærFargeSvartSpråk på emballasjeTsjekkisk, Dansk, Nederlandsk, Tysk , Fransk, Engelsk, Italiensk, Russisk, SpanskSKU27500
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fint og behagelig å ha på
Litt trekk for at det ikke kunne strammes et par hakk til, men ellers veldig behagelig på. Det ser veldig flott og frekt utMonika - 15. may. 2023

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful