Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
ZADO Metall-bindesett med Skinnmansjetter var 1

ZADO Metall-bindesett med Skinnmansjetter

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 1 595,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

ZADO Metall Bindesett er laget i kraftig skinn og metall, som gjør det perfekt til binde- og bondage leker. Settet består av ankel-, håndledds- og overarms mansjetter, som alle kan festes til et metallkjede. Metallkjedet går fra føttene, opp langs ryggen og ender i nakken, hvor det er festet til et halsbånd. Både mansjettene og halsbåndet er justerbare, som de fleste vil passe. På alle mansjettene er det en D-ring og på kjedet er det små skinnstropper, med karabinkroker. Disse kan brukes til å feste hele settet til noe, slik at man ikke slipper fri.   Settet inneholder:

- 2 x håndleddsmansjetter. - 2 x overarmsmansjetter. - 2 x ankelmansjetter. - 1 x halsbånd. - 1 x metallkjede med karabinkroker.

MerkeZado
Produkt vekt (g)1420
InkludertHåndleddsmansjetter, Ankelmansjetter, Halsbånd, Kjede
Full lengde (cm)125
Bredde (cm)8.5
Omkrets (cm)45
Elastisk omkretsNei
PrimærmaterialeSplittet lær
FargeSvart
Språk på emballasjeEngelsk, Italiensk, Fransk, Tsjekkisk, Tysk , Nederlandsk, Spansk, Russisk, Dansk
SKU13228
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig tungt og strikt.
Mister A - 26. jun. 2022
Veldig tunkt å føles ordentlig når man har det på. Til tross får min tynnhet får jeg de på enkelt. Eneste probleme er (biceps?) øvre arm mansjettene som er for store til meg. Håndledd, ankler, og halsbånd passer alt godt. Kjettingen er tung (på en veldig god måte) og gir en veldig god følelse av å være "fanget." Kvaliteten er fantastisk og de virker extremt slitesterkt. Tror aldri jeg kunne kommet ut av de med makt! Halsbåndet er veldig kontrolerende og gjør det vanskelig å bevege, noe som jeg ser som et stort pluss. Komfort er høy, og kan lett has på over lang tid. Kunne gjerne hatt litt mer justerbart øvre arm mansjetter men untatt det så er dette et fantastisk sett. Jeg kan bare lure på hvor mye bedre det er med partner!
Mange bruksområder
Lyn - 22. jun. 2015
6 kvalitetsmansjetter som kan brukes på flere forskjellige måter. Den medfųlgende kjeden med karabinkroker kan også brukes på svęrt allsidige måter. Den eneste grensen er din egen fantasi. Det kan vęre behov for at karabinkrokene mellom overarmsmansjettene justeres i lengden slik at det blir mer fleksibilitet
0
Håndjern av hųy kvalitet
shackles - 7. sep. 2020
Lenkene er et pluss for de som er i å binde. Det som er bra med lenkene er at de er stive, noe som betyr at de ikke vil skade. Lęret på kjedene er av god kvalitet, men litt stivt til å begynne med. Skinnet på lenkene bųr mykes opp fųr bruk, noe som gjųr det spesielt behagelig å ha på kragen. Den medfųlgende kjeden lar deg eksperimentere med flere varianter. Bra pris og kvalitet på produktet.
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful