Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
ZADO Skinn Halsbånd med O-ring var 1

ZADO Skinn Halsbånd med O-ring

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

ZADO Halsbånd Med O-Ring er stilig og ideelt til deg, som tenner på bondage leker. Halsbåndet er laget i robust skinn og er pyntet med metall nagler.  Foran på halsbåndet er det en O-ring, som kan brukes til å feste en reim eller snor. Det lukkes på baksiden, med en metall spenne, som kan instilles i 5 forskjellige huller og omkretsen kan bli opp til 44 cm. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God kvalitet
Evita - 17. may. 2021
Virkelig flott og herlig skinn i skikkelig kvalitet ... lukter skinn
0
Nydelig kjede i god kvalitet
kat - 28. jan. 2021
Kragen er av virkelig god kvalitet og et fint design. Jeg fųler meg veldig sexy når kjęresten min tar det på meg. Det ville vęrt fint med noen ekstra hull for å stramme den, da den fortsatt sitter litt lųst rundt halsen min ved hjelp av det innerste hullet. Men alt i alt en veldig fint halsbånd av god kvalitet.
0
Nydelig og frekk
Mannen til kona - 3. jan. 2021
Ikke så mye å skrive....kona nyter at jeg kan "tvinge" henne rundt når hun har på seg halsbpndet. At det går litt ned fra halsen er bare et pluss, da hun ikke kjenner noe ubehag direkte på halsen.
0
Misvisende beskrivelse
Q - 23. jul. 2018
Halsbåndet i seg selv er superfint. Snittet er fint og kvaliteten virker god og solid. Men jeg liker det bare ikke. Minstemålet var ikke oppgitt, men modellen så ut til å ha en smal hals, så jeg tok sjansen. Minimum er ca. 38 cm og maks er ca. 47 cm. Siden jeg bare er 32 må den dessverre sendes tilbake (det går ikke an å lage flere hull i). Den er ellers super fin!
0
Flink bisk...
B. - 30. nov. 2013
Fint halskjede som kan strammes godt rundt halsen til partneren din. Det er en stor o-ring som lar deg feste en snor eller kjede. Det er en god funksjon når du skal tvinge partneren til et bestemt sted – ned på knęrne, til spisebordet, eller hva du måtte fųle for. Min eneste klage er at ringen er ganske tykk, så det trengs en stor karabinkrok. Alternativt kan du bruke en annen o-ring i enden av kjeden/snoren. Det er et godt nybegynnerkjede hvis du bare vil prųve og se om du er interessert i den slags.
0
Panta
Anonymous - 13. mar. 2024
Som treningsunderlag er det helt strålende. Materialet er litt "stivt", men hvis du liker det såkalte "grepet", vil det ikke påvirke bruken, tvert imot.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Et godt kjøp
Anonymous - 1. feb. 2022
Stilig krage av høy kvalitet, god valuta for pengene.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Veldig bra krage
Anonymous - 13. mar. 2024
Et halsbånd av høy kvalitet som ser slitesterkt ut. Føles og ser flott ut på halsen!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Fint halsbånd til kjæledyret ditt
Anonymous - 13. mar. 2024
Kragen er av god kvalitet og ser bra ut på halsen. Min kone har en ganske normal halstykkelse, men hun bruker likevel kragen på den strammeste innstillingen. Hvis den tiltenkte brukeren av halsbåndet har en veldig slank hals, kan det være litt for løst.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Nyttårsantrekket var komplett!
Anonymous - 1. may. 2022
Stabilt og slitesterkt materiale som ikke svikter. Den var behagelig å ha på seg hele natten, og jeg ser frem til flere eventyr når jeg kan bruke den.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful