TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Zalo Queen Pulsewave 2-i-1 app-styrt vibrator var 1

Zalo Queen Pulsewave 2-i-1 app-styrt vibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Vil du ha intense og eksplosive G-punkts orgasmer? Da er den app-styrte vibratoren Zalo Queen Pulseway 2-i-1 kanskje ditt nye favorittleketøy.

Den eksklusive vibratoren stimulerer det sensitive G-punktet ditt med sin innovative PulseWave-teknologi. La det kurvede skaftet ta plass i ditt indre og kjenn hvordan de erogene sonene vekkes til live av de bølgende pulseringene som kan innstilles i åtte pirrende nivåer.

Zalo Queen er også utstyrt med åtte skjønne vibrasjonsinnstillinger og en varmefunksjon for enda mer stimulerende bruk. De tre funksjonene kan nytes hver for seg eller på samme tid.

Lek deg gjennom de forskjellige innstillingene ved hjelp av knappene på skaftet eller via app-en Zalo Remote som kan lastes ned til både iOS og Android.

Med på kjøpet får du dessuten en hylse som kan settes på skaftet og dermed forvandle vibratoren til en effektiv klitorisstimulator. La sugehodet omslutte klitorisen din eller prøv den på dine følsomme brystvorter.

I 2018 vant Zalo Queen "Luxury Pleasure Product of the Year 2018" under Xbiz Awards. 

OBS! Klitorisstimulatorer som denne bør ikke benyttes på piercede kroppsdeler. Vi anbefaler i stedet at du bruker en vibrator når du begir deg ut på orgasmiske eventyr.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Det beste jeg har prųvd
Jeg fikk denne fantastiske g-punktvibratoren av mannen min. Og for en gave Den ble testet samme kveld, og jeg ble så tent at jeg fikk flere kraftige orgasmer ... Les mer
E.B - 10. aug. 2019
Over all forventning
Kjųpte dette til min kone, som gave. Hun testet det etterpå og fikk kraftige orgasmer og var tent i flere timer etter Til stor glede for henne og megSpinner - 5. aug. 2019

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful