TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Zeus Arcana Electro Vibe Wand var 1

Zeus Arcana Electro Vibe Wand

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Zeus Arcana Electro Vibe Wand er en kraftig elektrosex Wand som først og fremst anbefales til deg som har noe erfaring med elektrosex fra tidligere. Med Zeus Arcana kan du både nyte pirrende elektriske impulser, og deilige og kraftige vibrasjoner som vil gi deg en enda større nytelse.

Zeus Arcana har et fleksibelt hode, slik at den bedre kan følge kroppens former. Med massasjestaven får du hele fem forskjellige vibrasjonsprogrammer og fem forskjellige elektro-intensiteter. Programmene kan du nyte alene eller sammen med en partner, og det er mulighet for å sammensette stimuleringene akkurat slik du vil ha det.

Du kan skape ditt helt eget pulserende elektroprogram, ved å trykke på boost-knappen, som er i siden av massasjestaven, i rytmen du ønsker.

Slik bruker du Zeus Arcana Electro Vibe Wand: - Sett Zeus Arcana i stikkontakten med adapteret som følger med. - Start massasjestaven og innstil den til intensiteten og vibrasjonene du lyster. Nyt de intense vibrasjonene. Vi anbefaler at du samtidig bruker et godt vannbasert glidemiddel. - Ta ut kontakten og rengjør forsiktig hodet på staven når du er ferdig med den.

Merk: Den er ikk vanntett, så du rengjør den best med en fuktig klut og gjerne litt sexleketøysrens for å bevare optimal hygiene.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
overraskende
Produktet overrasket meg fint, så det vil bli brukt.Mr Nice - 16. oct. 2020
Elektro
Denne massasjestaven er ikke for nybegynnere ........ Vibratordelen er ok og stųtdelen er bare FOR mye og bare brukt på fųrste innstilling hee heemaka6666 - 1. jan. 2018
Helt fantastisk
Samboeren min er superfornųyd med den.Alexander - 2. jul. 2021

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful