TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Zeus Ion Trådløs Vibrerende Estim Wand Massager var 1

Zeus Ion Trådløs Vibrerende Estim Wand Massager

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Du kjenner kanskje allerede den ganske berømte Magic Wand'en? Nå kan du i alle fall glede deg til Zeus Ion Trådløs Vibrerende Estim Wand Massager, som er en oppgradert utgave. Denne kan i tillegg til å vibrere, også sende ut elektriske impulser.  Wand'en har fem vibrasjonsmuligheter og fem elektroinnstillinger, som enten kan brukes samtidig eller hver for seg, alt etter hvor intens stimulasjon du ønsker. Så wand'en gjør du kan få både vibrasjoner og elektriske impulser på en og samme tid hvis du ønsker det.  Hodet på massasjeren er mykt og fleksibelt, og kan derfor enkelt plasseres akkurat hvor det føles aller best.  I stedet for ledning, som mange originale Magic Wands har, går denne på batterier. Sett inn 4 stk. AAA-batterier, og gled deg til mange timers med fornøyelse, som kan gjøre deg helt elektrisk.  Wanden er produsert i silikon, ABS-plast av høy kvalitet, metall og TPR. Den er ikk vanntett, så du rengjør den best med en fuktig klut og gjerne litt sexleketøysrens for å bevare optimal hygiene. Vil du sammen med wand'en benytte en glidekrem, anbefaler vi en som er vannbasert. 
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Full pott
Jeg er veldig kresen på sexleketøy. Men denne... Jeg mangler ord... Den tok meg til himmels og ned igjen gang på gang på gang på gang... Anbefales på det ster... Les mer
Sol - 23. jun. 2020

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful