Real Feel Deluxe No. 10 Dildovibrator 26 cm
Real Feel Deluxe No. 10 Dildovibrator 26 cm
kr 439,00
Real Feel Deluxe No. 10 Dildovibrator 26 cm  1
Real Feel Deluxe No. 10 Dildovibrator 26 cm  2
Real Feel Deluxe No. 10 Dildovibrator 26 cm  10

Real Feel Deluxe No. 10 Dildovibrator 26 cm

4.5 (2)
kr 439,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Deilig myk og supereffektiv dildovibrator fra Real Feel Lifelike Toyz til den erfarne dildobrukeren.

Den potente dildoen sitt realistiske design har markerte årer og penishode, og gir deg en deilig og naturtro opplevelse, nesten som å være sammen med en ytterst velutrustet mann. 

Mens du nyter følelsen av å være fylt godt opp, justerer du enkelt de kraftige multispeed-vibrasjonene med skruknappen i bunnen av vibratoren, inntil du finner presis den stimuli som skal til for å sende deg i syvende himmel.

Real Feel No. 10 er laget i det spesielle Fanta Flesh-materialet, som føles som ekte hud, og varmes raskt opp av din egen kroppsvarme. Dildoen har en lengde på 26 cm, og en diameter på hele 5,7 cm.

Den bruker 2 x C-batterier, som kjøpes separat. Dildoen er vanntett, så du også kan omgjøre badestunden til en real hyggestund.

Detaljer

MATERIALE: Fanta Flesh.
FTALATFRI: Ja.
VANNTETT: Ja.
VIBRASJONER: Multispeed.
LENGDE: 26 cm (22,2 cm kan føres inn).
DIAMETER: 5,7 cm.
BATTERITYPE: 2 x C-batterier (følger ikke med).

VARENUMMER: 17226.
Anmeldelser
4.5
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (2)
OMG

Hvis du er interessert i en veldig stor dildo, så er dette den rette for deg. Den er både lang og tykk - materialet er mykt og behagelig, så det føles godt når den er helt inni. Eneste dildoen som får meg til å komme med sprutende orgasmer, sannsynligvis fordi den er så stor at den samtidig stimulerer klitoris. Les mer

-
5 5 1
Myk og god dildovibrator

Jeg ble overrasket over hvor myk denne silikonen var! Den måler ø5,3cm ytterst, og blir litt tykkere lengre inn. Jeg prøvde også å ta trekket på som penishylse, og det så ut til å kunne fungere veldig bra om man ønsker dette. Økte diameteren på penis fra ø4,3cm til ø6,4cm (+49%). Endte opp med å ta av trekket og legge på littvulkaniseringsteip for å gjøre den tykkere og tykkere jo lengre inn den puttes, opp til ø6,7cm. Første bruk på damen ble god suksess! Det er kun den helt ytterste delenav håndtaket som roterer når man skrur på vibrasjonen. Den har en ulempe ved at håndtaket er lite, og blir ubrukelig glatt med glidemiddel på fingrene. Jeg limte på enforlengelse på håndtaket, slik at jeg får bedre tak. Dette kommer nok til å bli vår primære dildo fra nå av! Alt i alt veldig fornøyd etter modifikasjonene :D Les mer

-
5 4 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no