Shots Toys Easy Rider Anal
Shots Toys Easy Rider Anal
kr 119,00
Butt Masturbator
Shots Toys Easy Rider anal

Shots Toys Easy Rider Anal

4.0 (1)
kr 119,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Easy Rider Anal fra Shots Toys er et onaniprodukt til menn.

Easy Rider Anal har en myk struktur, med riller på innsiden, som gir en naturlig følelse under onani. dere toppen av Easy Rider Anal er det et hull, som gjør at du selv kan styre hvor mye vakuum, sugende effekt, du vil ha rundt penisen.

Easy Rider Anal kan brukes flere ganger, men det er viktig at du rengjør og tørker den grundig etter bruk. Bruk evt. Pjur Cleaner som rengjøringsmiddel.

Slik bruker du Easy Rider Anal:
Fjern klistermerket i toppen.
Fjern deretter klistermerket i bunnen og skru lokket av.
Hell glidemiddelet, som følger med, ned i hullet og så er den klar til bruk.

Easy Rider Anal tar liten plass i kofferten, slik at den er enkel å ha med på ferien. Husk å ta med litt ekstra glidemiddel.

Detaljer

MATERIALE: Medisinsk silikon.
FTALAT-FRI: Ja.
LENGDE: 16,5 cm.
DIAMETER: 6,2 cm.
VEKT: 188 gram.
GLIDEMIDDEL: Vannbasert.
BRUKERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 11460.
Anmeldelser
4.0
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (1)
God og trang.

Har brukt denne en del nå og er fornøyd. Er litt skuffet over at innsiden virker helt lik munn og vaginal versjonene, men utseendet er jo unikt. på påpekes at der ikke er fargevariasjon på den jeg fikk slik som kan sees på bildet. men det har ingenting å si for min del. Den er trang og god, kanskje litt trang, da min sprakk ved første,forsiktige bruk til tross for godt med glidemiddel, men det er muligens hos meg problemet ligger. Så de fleste andre vil nok kunne få mye gøy med denne uten problemer. Kanbrukes i tuben sin såvell som utenom. kann rulles inn i et håndkle og festes med strokk for en litt annen opplevelse. Man kan prøve seg fram for mange typer stimulering,inkludert handsfree. lengden er for meg akkurat passe, det hender jeg går igjennom om ting går litt fort for seg, men lengden er god så lenge man ikke er vel-overgjennomsnittet lang. Snill pris og god kvalitet. Litt merker og slikt på silikonet og litt skarpe kanter på tuben som gjøre rengjøring litt knotete da jeg skrapte opphånden min når jeg skulle hente ut masturbatoren. men dette kan fikses med litt sandpapir og en god vask etterpå. Anbefales. ikke blandt de beste i klassen, men vel overgjennomsnittet og til den prisen du får her, så er det vel verdt det. Les mer

-
5 4 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no