Sinful 4 Weeks of Pleasure Parboks

Klikk på bildene for å forstørre

 • NO

Sinful 4 Weeks of Pleasure Parboks

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 599,00

kr 359,00

Tilbudet varer så langt lageret rekker.

  Beskrivelse

  Drømmer dere om fire heite uker i erotikkens tegn? Med Sinful 4 Weeks of Pleasure Parboks får dere både nytelse og overraskelser. 

  Den elegante boksen inneholder fire ulike produkter som legger opp til å eksperimentere og utforskre hverandre på helt nye måter. 

  Boksen er en perfekt gave til Valentinesday, måneds- eller bryllupsdag, til den romantiske helgeturen eller uten en annen annledning enn kun ønsket om å krydre sexlivet og samlivet. 

  Det er opp til dere om dere kan holde dere til å åpne kun en luke hver uke, eller om dere ikke kan dy dere fra å åpne alle på en gang. Uansett hva dere velger, vil dere gaantert både komme tettere på hverandre og på orgasmene. 

  Sinful 4 Weeks of Pleasure Parboks inneholder manualer til hvert produkt på både dansk, svensk, norsk, engelsk og finsk.

  Vi anbefaler at du kjøper med en vannbasert glidekrem for en ekstra god opplevelse.

  Detaljer

  INNHOLD: 4 erotiske produkter.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  NIKKELFRI: Ja.
  MÅL: 22,5 cm x 22 cm x 4 cm.
  SPRÅK I INNLEGGSSEDLER: Dansk, svensk, norsk, engelsk og finsk.
  OBS:Vi anbefaler at du kjøper med en vannbasert glidekrem for en ekstra god opplevelse.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  OBS: Det kommer spoilere! Jeg kjøpte denne boksen som en overraskelse til kjæresten min, og heldigvis tok hun imot idéen min med åpent sinn. Vårt umiddelbare inntrykk var svært positivt ettersom esken er utrolig flott og setter fantasiene i sving. Vi åpnet lukene med en ukes mellomrom og tilbrakte etterfølgende mange deilige timer i sengen. Og nå kommer det spoilere, så ikke les videre hvis du vil overraskes :) Vi har vært glade for alle de fire tingene i boksen, men særlig den minste vibratoren og den vibrerende penisringen har fått oss i fyr og flamme. Det er helt klart de to produkter vi har fått flest orgasmer med - begge to! Materialene er lekre og føles deilige mot huden, og vibrasjonene er dessuten veldig effektive. Mansjettene er fine til forspill og hvis man liker litt frekkere lek. Den siste vibratoren er også herlig, men kjæresten min er mest vant til utvendige vibrasjoner. Vi har derimot bruk den uten å skru på vibrasjonene, og det fungerte bra. Alt i alt en deilig opplevelse som kan anbefales på det sterkeste. Fem stjerner fra meg (og min glade kjæreste)
  5 5 1

  Du anmelder: Sinful 4 Weeks of Pleasure Parboks

  Hvordan bedømmer du produktet? *